tiistai 28. toukokuuta 2024

Ft

Tänään oli Giblin fysioterapia. Oikean takajalan lonkankoukistaja ja etureisi hieman tiukkaa, keskiselässä, vasemmalla th-rangassa ja lavantauksessa kireyttä. Nämä reagoivat hyvin käsittelyyn. Ne sopivat oikean takajalan haavan aiheuttaman kevennyksen seurannaisiksi. 

Itse haavasta otin äsken kuvan. 3 x päivässä menee pihkasalva. Sisällä pidetään sukkaa. Ulkona on sukka ja kenkä. Kyllähän tuo kuivuneelta näyttää, mutta milloin se kestää juoksua ilman, että antura repeytyy tai että menee hiekkaa anturan sisään, on sitten eri juttu.


Tänään on Lystin syntymäpäivä. Hyvää syntymäpäivää Kaunotar Lysti sinne jonnekin. Rapsutan kuonosi tyvestä ja pörrötän kaulakarvojasi. Sitten sinä pyyhit kylkiäsi jalkojani vasten ja minä silitän kylkeä ja pörrötän vielä ristiselästä ja sanon, että Kaunotar Lystikki, meillä on sinua kova ikävä.

Juttelin töissä kuolemasta ja kuoleman pelosta. Sanoin, että ajattelen niin, että siitä portista on ennen menneet muutkin läheiset, että ei se aivan kauheaa voi olla. Ehkä mielessäni ajattelen jotakin Harry Potter -elokuvien tyylistä menoa takkaan tai junalaiturille jotakin ja murto-osia, mutta sitä Harry Potteria en sanonut ääneen. Mutta sen sanoin, että haluan elää siinä uskossa, että pääsen sitten koirieni luokse. Oletan, että jälkeenjääneitä läheisiänikin se lohduttaa. He voivat sanoa toisilleen, että siinä uskossa se kuoli hymy huulillaan.

Ei kommentteja: