perjantai 24. toukokuuta 2024

3 x hyl

Olimme iltakisoissa Muotkan radoilla.

1. hyppyradalla *KLIK* 6. esteeltä hylkäys, koska Gibli käännähti sitä ennen hypyltä "väärään suuntaan". Gibli tiputteli sen jälkeisen riman ja myöhemmin 2 muutakin. Radan jälkeen katsoin, liikkuuko koira normaalisti.

2. radalla (agility) radalla (agility) teimme loppuun saakka hyvää nollaa, kunnes päätin ohjata pienellä käännöksellä hypyn ennen puomia enkä muistanut, että Gibli hyppää sillä ohjauksella ristiin. Niin kuin nyt tekikin. Kalastelulla sain koiruuden hyppäämään saman hypyn uudelleen, mistä hylkäys. A:n ja keinun kontaktit ok, puomi olisi ollut siinä ja siinä. Tällä radalla rimat pysyivät.

3. radalla (agility) radalla (agility)  tuli jo toiselta hypyltä rima alas ja hylky tuli puomilta, kun otin varmuuden vuoksi alastulon uudelleen. Se olisi tosin ollut ihan hyväksytty suoritus. Muita rimavirheitä ei tullut kuin tuo 2. hyppy.

Katsoin noita rimoja videolta. Gibli hyppää nykyään todella läheltä rimoja verrattuna alkuperäiseen 20 cm ilmavaraan. Jos rimoja alkaa tuohon tapaan tipahdella, pitää niistäkin alkaa keskeyttää rataa.

Ei kommentteja: