perjantai 9. marraskuuta 2012

Tottikset jatkuu

Päivällä kävin Lystin kanssa metsälenkillä. Lämpötila oli just miinuksen puolella ja lunta hento kerros. Aurinko paistoi. Lystin olen saanut "lihotettua" normilukemiin. Enää lonkkaluut eivät törrötä sormiin ja sormet ulotu vyötärön ympäri.

Askartelua varjoisessa metsässä

Pönötystä auringossa

Iltapäivästä tottistelin Lykyn kanssa pk-kentällä. Maija häiriköi jälleen koirinensa. ;) Lykky makasi paikkamakuussa Reinon vieressä. Kun Reino kutsuttiin rivistä, ekalla Lykyn kyynärät nousivat, mutta "ei":llä laskivat. Toisella yrittämällä se pysyi. Reinon ylösnousut istumaan tai seisomaan eivät koiraani vaikuttaneet. Samaan aikaan tuli vielä yksi malinois leikkimään kentän laidalle, sekään ei Lykkyä liikauttanut. Palkkasin eri osioiden välissä. Vähän aikaa pidin maassa siksi, että Lykky ei ole mikään karvamaha ja aloin miettiä noidenkin pätkien miellyttävyyttä. Kaverikoiran luoksetuloa on vielä treenattava, se se todennäköisin häiriö tulee sitten joskus olemaan tokon alokasluokassa.

Toisena juttuna oli tarkoitus tehdä putkeen luoksetulo, seisahtuminen ja hyppy eli alokasluokan loppuosaa. Luoksetulossa Lykky tuli vähän vinoon. Seisahtumiskäskyä se ei vaan kuullut, sanoin niin hennosti, pysähtyi vasta toisella käskyllä. Otettiin tästä heti uusiksi ja sanottuani selvemmin, koira pysähtyi hyvin. Hypyn jälkeen Lykky käännähtää tosi nopeasti, joten saan ripeästi pysäyttää, jottei ehdi hypyn ohi. Tässäkin pysähdys oli hyvä. 

Noin yleisesti Lykky oli epätavallisen herkkä hajujen perään. Haistelu ei aikoihin ole ollut ongelma. Joko juoksut siintää tai sitten se on hämillään, kun leikkiä ei tulekaan joka välissä, ainoastaan hillitty kehu. Antoisat oli treenit!

Ei kommentteja: