lauantai 16. elokuuta 2014

5 ja hyl

Eipä riittänyt kiri ylösmenokontaktin kanssa näihin kisoihin. Ekalla radalla Lykylle tuli puomin ylösmenolta 5 vp. Kyllä se yritti osua, ettei se ihan roiskaissut. Parissa kohtaa olin vähän myöhässä valssaamassa, mutta ei Lykky häiriintynyt. Edes rimoja se ei tiputellut. Nopeasti se rataa menee in-out-hypyillään, oli useita sekunteja nopeampi kuin muut tuloksen saaneet, mutta eipä auta jossittelu.

Toisella radalla aloin ennen keppejä valmistautua puolivalssiin, jolloin Lykky luki kauempana olevan putken seuraavaksi esteeksi. Olisi pitänyt luottaa peruskäännökseen. Toisessa kohtaa ennen puomia se lähti eri putkelle. Tässä kohtaa tuomari ravisteli putkea oikeaan asentoon, en tiedä vaikuttiko se vai se, että itse rytmitin, minkä Lykky tulkitsi käännökseksi? No, ei sillä väliä, paitsi jatkossa ohjausten kannalta. 

Kisat ykkösissä jatkuu vähän toivottoman tuntuisena jo. Yritän tosin psyykata itseäni, että nyt meillä on selkeä ongelma (ylösmenokontaktit) ja hoito siihen. Muuten paketti olisi jo (vihdoin?) kasassa. Jotten unohda - vieheleikitin Lykyn ennen kisapaikalle menoa. Se on sopivaa lämmittelyä.

Ei kommentteja: