keskiviikko 13. elokuuta 2014

Lykyn agility

Kävin eilisiltana Lykyn kanssa hallilla. Treenattiin ensin pelkkiä puomin ylösmenoja, sitten otatin vauhtia putkesta. Lykky teki 100 % virheetöntä työtä. Siirryimme ratapätkään, jolla oli puomin ylösmeno ja jes - koira osutti askeleensa just, kuten kuuluu! Näitä muutama lisää, edelleen Lykky oli virheetön. Pystyn menemään Lykyn edellä eli en hidasta puomia. :)

A:lla on systeemi edelleen kesken. Ekan loikkasi, mutta sitten muisti, kuinka mennä.


Toistoja tuli nyt noin 25 eli yhteensä niitä on takana 230, jos lasketaan mukaan metrin lankulla suoritetut arviolta 40 toistoa. Jostakin olen kuullut 200 toiston säännöstä ja se näyttää Lykyn kohdalla pätevän. Ei sillä vielä vanhaa muistijälkeä uudelleenkirjoiteta kokonaan, mutta jotakin on opittu.

Näissä kuvissa pitäisi olla vesitiivis kamera.
Tänään kävin Lystin kanssa eläinlääkärissä. Se painoi 10 tunnin paaston jälkeen 21.5 kg. Verikokeet otettiin allergiatestejä ja vitamiinimäärityksiä varten. Eläinlääkärissä ei ollut tossuja jalassa. Lysti mennessään pissi nurmikolle. Kotiin tultua sillä oli rakkula tassussa. Nyt on taas sinkkisalvaa ja tossu siinä. Keljuttaa. Siedätyshoitoa kaavaillaan tosissaan. Se tutkimusten mukaan auttaa vähintään 70 % koirista. Toivottavasti Lysti kuuluu siihen sakkiin.

Ei kommentteja: