sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Fysioterapia ja pari kuvaa

Tänään on tuullut melkoisesti. Olemme silti ulkoilleet, kuten eilenkin. Treenattu ei olla mitään, paitsi Lykky omalla pedillään oloa myös haastavammissa tilanteissa.

Tänään Lykky sai fysioterapiaa. Eipä siinä ihmeitä ollut. Käsiteltävää taisi olla rintarangan alimpien nikamien kohdalla. Reisilihaksistaan Lykky sai erityiskehut. Saatiin pari jumppavinkkiä jalkoja varten. Seuraava käsittely riittää esim. parin kuukauden kuluttua. Kiltti Tiina tsekkasi myös Lystin kainalon ja olkavarren. Ei hänkään siellä enää mitään poikkeavaa tuntenut. Lysti vaikutti pettyneeltä, kun käsittely jäi vain tunnustelutasolle.

Otin pari sisäkuvaa. Ensin olin julkaista kuvat Fb:ssa. Aloin sitten lukea tarkemmin käyttöehtoja ja onhan ne aika kovaa kamaa. Olen luvannut Fb:lle tekijänoikeussuojan alaisen sisällön, kuten kuvien ja videoiden osalta ei-yksinomaisen (?), siirrettävän (?), alilisensoitavan (?), maksuttoman (tämän ymmärrän), maailmanlaajuisen tekijänoikeusluvan käyttää mitä tahansa tekijänoikeussisältöä, jonka julkaisen Facebookissa tai sen yhteydessä. 

Ei sillä, että nämä menisi Koira-Voguen kanteen, mutta laitan silti vain tänne.

Toimintaelokuvan tähti Lystikki
Lykyn bravuuri: "Vatsa sisään, rinta ulos."

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hienot kuvat!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos. Aika levoton tuli taustasta ja varjon puoli oli hankala. Pitäisi olla salamavalo. :)

Sarianne kirjoitti...

Lykky on kuin ne piirrettyjen poliisit, jotka kulkevat rinta rottingilla! :D

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

No niin on. :)