torstai 5. helmikuuta 2015

Ulkoilua ja agilitya

Selkäni petraa hiljalleen. Vasemmassa alaraajassa alkaa tunto pysyä paremmin ja vihlominen on vähentynyt. Paikoillaan on aika vaikea olla, joten kävin tänään kävelemässä Lystin kanssa hitaasti jäällä, sitten Lykyn kanssa hitaasti pellolla. Lykyn hihnakävelytin vielä erikseen ja palauttelin sille oikeaa asennetta. Selkävaivaisena on helppo puuttua jokaiseen pikku poikkeamaan. Lykky vastasi hienosti ja olin ylpeä.

Illalla otin Lystin mukaani agilityharjoituksiin. Siellä mentiin tuttua rataa, pienissä pätkissä. Hiottiin taas 7. hypyn käännöstä. Minulle vastakäännös oli helpoin. Lysti ei pienesti kääntynyt millään. Treenattiin myös pakkovalssia hypylle 11, siinäkin kuuluu rytmittää! 21. ja 28. pyöritys sujuivat nyt hyvin. Lysti täytyy pitää kiinni niin pitkään, että varmasti kokoaa. Muuten se otti hyvin kontaktit, mutta puomin alastulolta loikkasi kerran. Hyvillä mielin tultiin kotia.

Unohdin mainita, että yritin siedättää Lystiä hallin portaisiin. Lystiparka yrittää päästä ne aina yhdellä loikalla, mikä on mahdotonta. Pystyi se syömään, kun etutassut olivat portailla ja takatassut maassa. Se pelkää myös hallin tuulikaapin mattoa. Sitä en ole siedättänyt, se aina unohtuu. Joskus vielä.

Ei kommentteja: