maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäis-Lystin valmistus

Ainesosat

1 Lysti
1 dl tuoretta pihkaa
2 dl koirashampoota
2 dl rypsiöljyä
1 dl Fairya tai muuta tehokasta astianpesuainetta
1 m3 vettä
sakset
häkkialusta
lattiaharja
2 pyyhettä
hiustenkuivain

Ota metsälenkin jälkeen hyvin pihkaistettu koira autosta. Pihkaa on riittävästi, jos sillä on peittynyt yli puolet turkin pinta-alasta. Leikkaa isoimmat pihkakarvaklöntit pois.

Kastele koira. Hiero siihen koirashampoota. Huuhtele vaahtoava koira huolellisesti. Tunnustele turkkia.

Hae jääkaapista rypsiöljy. Hiero sitä koiraan tarmokkaasti, mutta koiraa vahingoittamatta. Huuhtele koira huolellisesti. Varo liukasta lattiaa. Tunnustele turkkia.

Hae keittiöstä astianpesuaine. Hiero sitä koiran turkkiin. Huuhtele. Tunnustele turkin koostumusta. Lisää astianpesuainetta. Jos koira alkaa hermostua, rauhoittava mielikuvaharjoitus voi auttaa. Huuhtele koira. 

Kuivaa koira. Pese itsesi. Pese kylpyhuoneen lattia harjalla ja astianpesuaineella tms. hyvin rasvaa hajoittavalla pesuaineella. Vie roskiin autohäkin karvainen ja pihkainen alusta.

Tunnustele aamulla koiran rasvasta sojottavaa ja rypsiöljyltä haisevaa turkkia. 


Vie koira suihkuun. Kastele turkki huolellisesti. Hiero turkkiin koirashampoota. Huuhtele huolellisesti. Lisää shampoota ja huuhtele huolellisesti. Toista näitä kahta vaihetta, kunnes koirasta ei enää valu rypsiöljyä pesuhuoneen lattialle. Varo liukastumista. Kuivaa koira. Pese kylpyhuoneen lattia ja seinät. Pese itsesi. 

Nauti lopputuloksesta.

Ei kommentteja: