torstai 6. heinäkuuta 2017

Kuulumisia


Lystin laboratoriokokeiden tulokset tulivat jo viime viikolla. Maksa, haima ja munuaiset voivat hyvin eikä muistakaan verikokeista löytynyt poikkeavuuksia. Sen tassu korjaantui maanantaina ja nyt toivon tassujen kestävän. Siklosporiinia menee päivittäin 22 kg:n mukaan. Koira painoi eläinlääkärillä 24,8 kg.

Giblin kanssa olen harjoitellut edelleen istumista ja maahanmenoa. Giblikki meni parhaiten maahan polvitaipeeni alla ja oppi yhdistämään maahanmenon polven alle menemiseen eikä makuuasentoon. :) Irrottamista ja luopumista on myös treenattu. Nimeensä pentu alkaa reagoida. Ajoittain puhun siitä vahingossa Lykkynä. Olemme ulkoilleet vapaasti maastossa ja kävimme taas rannallakin. Gibli käväisi itse vedessä, mutta ei jäänyt läträämään eikä ollut myöskään kauhistunut. En houkutellut sitä järveen, jottei se palellu. Silti se kohta nosteli takajalkojaan kylmissään, joten hieroin ja kuivasin sen lämpimäksi.


Lysti on liiankin maltillinen Giblin kanssa. Joko se tietää, ettei sille tartte räsähtää kovemmin tai sitten se muistaa millainen vastus Lykky oli. Ulkona Lysti on jopa rähähtänyt pari kertaa, mistä olen sitä kehunut. Jos näyttää siltä, että Lysti kaipaa rauhaa tai apua, olen auttanut.

Eilen Gibli tapasi ystävällisen labradorinnoutajan ja parsonin sekä pari uutta ihmistä. Hyvin sujui koirien kanssa ja ihmisten syliinhän pentu kiipeää häntä heiluen.

Lisäys: Tänään paino M&M:n vaa'alla 5,2 kg.

Ei kommentteja: