lauantai 1. heinäkuuta 2017

Viikko tutustumista takana ja Lystin tassu

Viikko sitten haettiin Gibli. Se on ollut yllättävän mukava pentu. Edelleen nukun lattialla patjalla, mutta pentu ei ole enää koko ajan vieressäni. Kohta pääsen sänkyyni takaisin. Saalisleikki ja ruoka maistuvat. On vähän harjoiteltu istumista ja maahanmenoa. Ei:lle on käyttöä myös. Hihnassa pentu kulkee mukavasti. Vielä ei ole mikään pelottanut. Testattu on mm. aaltopeltiseinäinen alikulkutunneli, harvempi lautasilta ja pitkospuut. Veteen pentu olisi myös mennyt, mutta ei ollut pyyhettä mukana, joten lykkäsin vielä kastautumista. Oi, että olen iloinen sen matkustusominaisuuksista. Takakontti on hiljainen. Tänään autoiltiin pariinkin otteeseen. Yhden kerran piti perillä "kaapia" rento pentu syliin häkin perältä makaamasta.

Lystin tassu on kuivumaan päin. Se on päässyt jo "lenkeille" mukaan ja näyttää oivaa esimerkkiä Giblille, kuinka ihmisten ilmoilla liikutaan. Lystin ei-niin-iloksi sillä on uskollinen ravaava ja pomppiva varjo. 

Surettaa, ettei päästy Lystin kanssa kokeilemaan MM-karsintaratoja. Tässä ehti käydä vähän surullisempiakin mietteitä. Jos siklosporiini ei riitä pitämään Lystin tassuja kunnossa, viimeinen vaihtoehto on takrolimusiini, tassuihin laitettava voide. 

Kuvia sitten: 


Pentu nukkuu.

4 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Se on niin söpö!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Ja viaton... ;)

Sarianne kirjoitti...

Gibli on kyllä niin mahdottoman sievä! :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

No niin on. :)