sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

3 x hyl

Giblin kanssa kisoissa. Korkattiin kolmoset. En odottanut menestystä. 2 eka rataa oli Teilerin, kolmas Räsäsen. Lysti oli turistina matkassa. Oli kuuma ja kisat reilun tunnin lopulta myöhässä.

Eka radalla oli hankala keppikulma pituuden jälkeen ja puolenvaihto. Siitä tuli virhe, Gibli jätti viimeisen välin pujottelematta, ja myöhemmin A:n jälkeen jäi sivuttaishyppy hyppäämättä. Kokeilin "uuden juoksu-A:n", hyvin meni. Tästä radasta jäi hyvä mieli.

Toisella radalla Gibli hyppäsi puomin alastulon yli ekan kerran elämässään ja minä hölmö en tajunnut tehdä mitään, vaan jatkoin rataa. Seuraavan kerran kosahti taas kepeille. Taas taisi olla jyrkkä keppikulma ja puolenvaihto ja viimeisin väli pujottelematta. En enää muista millään, miten se rata meni tässä kohtaa. Loppu rata hajosi ja tultiinkin kesken pois. Eniten ärsytti, etten tehnyt puomiloikalle mitään.

Kolmas oli hyppäri, jossa tehtiin nyt kepeille sisäänmenovirhe. Taas olisi ollut puolenvaihto, hoitelin sen päällejuoksulla, jotta sain koiran pujottelemaan loppuun. Myöhemmin hankalassa kohdassa sain Giblin putkeen, kun rata olisi jatkunut hypyin eri tavalla. Jonkinlainen ehjähkö kokonaisuus saatiin kuitenkin aikaiseksi ja sillä tavalla jäi ihan hyvä mieili.

Treeniin:
- Hankalat keppikulmat ja puolenvaihdot ennen ja jälkeen, erityisesti takaakiertohyppyjä keppien jälkeen.
- Tarkkana sen puomin alastulon kanssa nyt!

Viikon takainen kuva alla.

Ai niin, ja eilen tokoiltiin.

Kuvaaja Anne Barck

Ei kommentteja: