sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Radan lukemista

Eilinen vierähti Janita Leinosen radanlukuluennolla. Oli monipuolinen ja viihteellinen paketti. Kuulin uusia ja tuttuja asioita. Haaveilen, että teoria siirtyy joskus käytäntöön.

Emmin pitkään perunko osallistumiseni, koska jännitin selkääni. Päätin lähteä, koska muuten käy turhan pieneksi nämä piirit ja ajatukset (= matto, tietokone, poika, Lysti ja paranenko). Käänsin viimeisen penkkirivin tuolin istuinosa taaksepäin. Nojailin selkänojaan seisten tai seisoskelin muuten. Sanoin tästä Janitalle etukäteen, jottei hän ihmettelisi. Selvisin koitoksesta selkäni suuttumatta. Teki terää päästä ihmisten ilmoille. :)

Ilmatieteenlaitoksen mittari näytti täällä -32.9 klo 8. Alan lämmittää takkaa. Alla olevassa kuvassa on Lysti The Pitkäkarva.

6 kommenttia:

sarianne kirjoitti...

Piti tulla sanomaan, että olet kehittynyt valokuvaajana! Juoksukuva on upea! Sitäpaitsi, kohti tuleva nopea liike ei ole edes se helpoin kuvattava :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos kovasti! Tuo on tammikuun satoa. Aika moni kuva meni deleten alle heti... Perjantaina tuli taas ihan epäonnistuneita otoksia: terävä valon ja varjon raja kirkkaan hangen keskellä oli liikaa. Kuvaaminen on kyllä hauskaa, koko ajan saa oppia lisää.

sarianne kirjoitti...

Minäkin deletoin aina suurimman osan kuvista.. Ja tämä hanki ja matalalta paistava kirkas aurinko (+ tumma koira) on kyllä haastava yhdistelmä! Kuvaamisessa kyllä parasta tosiaan on se, että koko ajan voi oppia lisää, jos vain haluaa oppia :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Deletoinnista vielä. Mulla on (paljon) niitä kuvia, jotka muuten olisivat hyviä, mutta sitten onkin just kuono epäterävä jne. Aikansa niitä katselen ja sitten unohtuvat. Deletoida en raski vaikka hyvin tiedän, ettei niillä käyttöä ole.

sarianne kirjoitti...

Juu, mulla samoin. Jotkut niistä on vain silti melkein onnistuneita! Vaikka tarkennus onkin jossain ahterin paikkeilla kuonon sijasta..

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kunnia ahterille, jossa agilitykoiran voima jyllää. ;)