perjantai 16. syyskuuta 2011

Lyksti ja Lysky

Menee välillä nimet sekaisin, samaan soppaan tosin uppoaa pojankin nimi. Koirat kuuntelevat jälkimmäisiä tavuja. Heh, jos loppu hyvin, kaikki hyvin.

Eipä olla juuri treenitty. Eilen satoi koko päivän, piilotin koirille ruokaa ympäri asuntoa. Lykkykin on oppinut etsimisen taidon. Tänään harjoittelin Lykyn kanssa sivulla olemista ja katsekontaktia siinä. Se ei osaa pysähtyä oikealle paikalle, mikäli ruokaa ei ole vasemmassa kädessäni. Laitoin sen sitten istumaan ja menin viereen. Katsekontaktista tuli palkkaa. Yritin olla suora ja katsoa vain silmäkulmastani. Pentu tuijotti niin tomerana. :)

Tänään Lykky pääsi tapaamaan koiria, kavereina olivat Luksi, Sieni ja Tytti. Tytti ja se ärisivät pariin otteeseen toisilleen, mutta sitten taas tulivat toimeen. Luoksetulokäsky on menettänyt tehonsa ainakin koiraporukassa, pitää vahvistaa sitä piakkoin pitkän liinan kanssa.

Hollantilainen, saksalainen, belgialainen ja unkarilainen

Otetaanko erä?
Kinttu on parempi, mutta ei vielä kestä täyttä varaamista ja kävelyssä kiristää peroneus brevistä (siinä oiva nimiehdotus jollekin ravurille). Jalka turpoaa, jos on alaspäin pidempään kuin tunnin. Sairauslomaa jatkettiin viikolla. Selkäosio: Kelan tuoma hylky elokuun alun osasairauspäivärahasta ei hymyilytä. Päätöksen mukaan sinne ei ole toimitettu lääkärintodistusta ja työnantajan kanssa tehtyä sopimusta. Molemmista paikoista sellainen on kuulemma lähetetty. Posti saa uuden yrityksen ja minä nuolen näppejäni syyttävien silmieni katsoessa neljään eri tahoon.

2 kommenttia:

sarianne kirjoitti...

Hetken jouduin miettimään, että mikä ihmeen "saksalainen" :D

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

:D