sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Kuulolla sittenkin

Ovat sitten muuttaneet tämän  blogisysteemin kuvien katselua. Perjantaisia leikkikuvia on *täällä klik*.

Tänään kävin pojan ja koirien kanssa kentällä. Lykyllä oli ohjelmassa luoksetulon vahvistus ja varasuunnitelma oli sitä varten, että pentu ei tulekaan. Se oli niin kuulolla kuin ikinä voi, kesken mielenkiintoisten haistelujenkin riensi iloisena luo. :) Tottistelussa on jatkettu sivulla olemisen ja kontaktin harjoittelua. Maassa pentu kestää aika hyvin. Istumista on harjoiteltu myös. Lelujen irrotus on hyvä.

Noutokapulaa Lykky kantoi tänään 10 metristä melkein luokseni ennen kuin palkkasin. Kerran se tiputti kapulan ennen palkkasanaa, jatkoi laukkaa pari askelta. Sitten sillä välähti, pyörähti hakemaan kapulan ja kantoi sitä luokseni lisää. Itse luovutusasentoa on opeteltava erikseen.  

Lysti on harjoitellut kaukoja, erityisesti maa-seisossa se loikkaa eteenpäin, jos välimatkaa on yli 2 metriä. Lyhyemmällä välimatkalla tekniikka on kunnossa. Luoksetulon pysäytykset sujuu hyvin. Tänään nouto toimi erinomaisesti. Keppien lähellä se tulee käskyllä "nätisti". Jos ruudun ja metallinoudon jaksaisin opettaa, niin voittajaluokan liikkeet olisi siinä. Sitten vain täysin häiriötön koeympäristö. Niinpä.

Ei kommentteja: