keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Lystibal Lecter

Lystibal Lecter on kadonnut. Tässä on Canine Investigation Agencyn tutkintamateriaalia, minkä perusteella Lystibalilla on ollut apuri tai apureita. Häkissä on avain paikoillaan, minkä vuoksi vartijaa syytetään avunannosta. Vartijan hallusta on löytynyt lähikaupasta varastettuja lenkkimakkaroita, joiden paketeista on tehty kuola- ja hammasanalyysit. Häkkiä peittänyt lakana on aseteltu koiran tassuilla.


Häkin oven edessä ollut kattila on siirretty hellalle. Canine Investigation Agency on ottanut siitä kuola- ja hampaanjäljet talteen, ne täsmäävät lenkkimakkarapakettien jälkiin.


Toimistoon on saapunut ruskeassa kirjekuoressa valokuva Lystibalista ja toisesta koirasta, kun ne neuvottelevat. Häntäanalyysi (2) viittaa vahvasti Lykkensdorfin suuntaan. Lykkensdorfilla on vahva rikostausta, erilaisia vahingontekoja rekisterissään. Numerolla 1 on merkattu harvinainen savolainen neulakseton käkkyräkuusi, joita kasvaa Suomessa vain yhdellä harjulla. Tutkijat ovat menossa ottamaan DNA-näytteitä oletetulta neuvottelupaikalta. Ennen Lystibalin löytymistä Canine Investigation Agency kehottaa ihmisiä varovaisuuteen. Lystibal Lecterin vaarallisuus ei esittelyjä kaipaa.