maanantai 6. helmikuuta 2012

Lauhtuu

Pakkanen tipahti 10 asteeseen, mutta tuuli lisi. :) Oli minulla suuret treenisuunnitelmat, mutta ajattelin koirien kaipaavan eniten rehellistä liikuntaa. Kävelimme metsään hankeen loikkimaan. Teemana oli Lykyn jahtaus, mistä itse kohde piti huolen: Lystin pysähdyttyä kävi Lykky laukkaamassa sitä ympäri ja houkutteli uuteen takaa-ajoon. Loiksloiks ja hauhau. 

Sisätottiksessa olen Lykyn kanssa treenannut jääviä ja seisahtuminen alkaa olla aika hyvä, avut pienenevät koko ajan. Maahanmeno on pläts. Istumiseen panostetaan seuraavaksi. Edessäolon suoruutta on harjoiteltu, Lykky kääntyisi mielellään vinoon ikään kuin valmistautuen takaakiertoon. Seuraamisen täyskäännöksiä olemme hioneet, kivasti puikahtaa pentu.

Kotona olen harjoittanut lihaskuntoani. Selälle sopivat liikkeet, joissa se ei notkistu tai köyristy. Punnerruksessa vaikeusaste kasvoi neljä pykälää, kun kaveriksi tuli Lykky. Kyllähän moni koira jalkojen välistä pujottelee, mutta punnertavan ihmisen käsien välistä pujottelu vaatii uhkarohkeutta. :D


Ei kommentteja: