torstai 8. tammikuuta 2015

Piikki ja agilitya

Lysti sai eilen 1.0 ml siedätyslientä. 10 vrk:n päästä on taas seuraava 1.0 ml. Aine on edelleen toiseksi vahvinta. Kohta siirrytään vahvimpaan ampullaan. Se ei reagoinut piikkiin nyt mitenkään. Silmien ympärille on kasvanut karva eivätkä ne enää loista vaaleina.

Lysti ja vaaleat silmänympärykset heinäkuussa
Olen käynyt sen kanssa kävelyillä, joilla se jolkottaa ravia. Tänään se otti hangessa muutamat laukkapyrähdykset. Kainalon turvotus on laskenut, ellei jo kokonaan poissa. Betoniset selkälihakset ovat alkaneet joustaa.

Tänään treenasin Lykyn kanssa ryhmässä. Siellä oli Harrin viime sunnuntain rata. Jotenkin oli huono fiilis treenata. Kokeiltiin aluksi tuplasylkkäriä, mutta ei se oikein istu minulle, Lykylle eikä käännä tarpeeksi. Sitten testasin lähtöä, Lykky pysyi hyvin. Kontakteja jouduin muistuttamaan pari kertaa. Kokeilin lopulta kokonaista rataa, mutta siinä tuli virheitä. Ei ollut enää nälkää tehdä nollaa. :S Lopulta testasin kaukaa kepeille lähettämistä - Lykky haki hienosti ja olin aidosti iloinen

Yksi ratkaistava pulma löytyi. Olen Lykyn vapauttanut kontaktilta seuraavan esteen käskyllä. Kun nyt ohjaan hypyt ääneti, tämä on jäänyt, joten Lykky joutuu arpomaan, milloin saa lähteä. Taidan palauttaa seuraavan esteen käskyn kontakteille, on niin selkeämpää. En ollut tullut ajatelleeksi koko juttua.

Ei kommentteja: