torstai 29. tammikuuta 2015

Ryhmätreenit

Kävin Lystin kanssa ryhmätreenissä. Yleensä koirakko harjoittelee aina kaksi kierrosta, mutta tällä kertaa jätin yhteen, jottei selkä suutu enempää. Jalkaan sirittää ja koskee edelleen, jalkaterän tuntokin on mitä sattuu.

Mitä opin? - RYTMITÄ!!! Miten voi ihminen unohtaa aina samat asiat? 

Lysti oli hyvä ja yhdessä takaakierrossa kääntyi aivan upeasti, ilmassa käänsi takapuolensa oikeaan suuntaan ja nuoli siivekettä. :)

Kertaan vähän rataa vielä, tuleeko muuta mieleen. Toinen hyppy tehtiin päällejuoksulla ja siitä u-putkeen, miltä renkaan kautta puomille. Sitten 2 hyppyä miltei vierekkäin, miltä kepeille. Tein aluksi turhan ison valssin hypyille, mutta kun pyydettiin tekemään valssi tavallaan valmiiksi, se toimi hienosti. Takaakierto hypylle, seuraava hyppy ja putkeen. Siitä suoralle hyppy - pituus - keinu - hyppy, minkä jälkeen takaisin päin. Keinun jälkeen unohdin ekan kerran rytmittää. Tältä hypyltä kierrettiin kulma, taas hyppy ja putkeen, miltä päällejuoksu-jarrutus ja A:lle. Tässä piti katsoa hyvä linja. A:lta hyppy ja putkeen, miltä koiran kääntö oikealle hypylle, muurille, putkeen ja kiireellä persjättöön ja 3:lla hypyllä käännös. Tämä oli toinen paikka, missä unohdin ensin rytmittää. On näköjään vaikea jarruttaa suoran jälkeen. Lopuksi puomi uudelleen, putki ja pari hyppyä. 

Ei kommentteja: