sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Enimmäkseen keppejä

Aamulla treenasin koirat.

Lystin kanssa harjoittelin keppejä taas niin, että u-putki oli pyöräytetty keppien lopun ympäri. Se häiriintyi siitä kahdella ekalla kerralla, mutta sitten pujotteli loppuun toistetusti. Kehuin kovasti.

Toisena juttuna kokeilin, miten se kääntyy parhaiten yhden siivekkeen ympäri. Niistolla kaarrattaa pidemmästi. Kun olin siivekkeen edessä jaakottamassa ja kääntämässä, tuli pienin tie. Pyöritys jäi kokeilematta.

Lykyn kanssa oltiin ulkona. Seurakaverin kanssa laitettiin pystyyn häiriötreenit, jota ei ole ikinä meillä liikaa. Vuorotellen treenattiin, jotta toisen koira kuumui sopivasti toisen katsomisesta. Lykyn kanssa harjoittelin kepeille menoa niin, että hyppy syötti väärään väliin. Muutaman kerran se menikin väärään väliin, kunnes alkoi osumaan. Näitä lisää! 

Puomia harjoiteltiin myös. Ylösmenolla ei tullut yhtään virhettä, ei alasmenollakaan. Oikein keskityin siihen, että en hidastanut ja vasta käskystä laskin koiran liikkeelle. Joko valssasin tai tein persjätön edessä ja pistin sillä u-putken epäloogiseen päähän. Kaikki onnistuivat.

Ei kommentteja: