torstai 18. kesäkuuta 2015

Palautumista ja ryhmätreenit

Maanantaina olin reissun jäljiltä varsin puhki eikä agility napannut koko viikolla. Lykky on päässyt metsäkävelyille, uimaan ja tottistelemaan. Lysti on ollut kaverina pihahommissa.

Tänään ryhmätreenit veti Marja. Ulkona treenasin puomia niin, että toinen koira oli lämmittänyt radan ja Lykyn valmiiksi. ;) Lykky teki puomin hyvin. Vaadin sitä myös luopumaan lelusta ennen rataa, sekin toimi.

Radalla oli muutama hyppy, yksi putki ja kepit. Sillä kombinaatiolla tehtiin kolme eri rataa kokeillen eri ohjauskuvioita. Eka kerralla häiriönä oli toinen koira, joka haukkui lähes jatkuvasti. Rimat olivat 50-55 cm ja osa niistä tipahti. Joko ohjasin huonosti tai Lykky kävi kiihkeänä. Parhaiten jäi mieleeni se, että Lykky kääntyy oivasti takaaleikkauksellakin, jos rytmitän. Kääntyy se jaakotuksellakin. Jos en vilkaise ansaesteeseen ja pidän käteni reidessä kiinni, se tulee liki. Huomasin myös, että ehdin valssiin mahdottoman tuntuisessakin paikassa. Japanilainenkin pelaa. Vastakkaista kättä voisin opettaa! Viimeisin veto oli sellainen, että minulle tuli kylmät väreet - hyvässä mielessä. 

Tässä on sunnuntailta Lystistä kuvia:

Eka rima oli vinossa, se korjattiin. Odotan Lystin kanssa vuoroa. 
(c) Sara Nikula
Lysti pujottelee tarkasti. (c) Sara Nikula
Tästä kuvasta pidän erityisen paljon. Lystin ilme on ihana. Sen lisäksi 
olen muistanut antaa putkijarrun, johon Lysti reagoi juuri kuten kuuluu. 
(c) Sara Nikula
Lysti hyppää ison hypyn tarkasti. (c) Natalia Halme

2 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Tuossa pujottelukuvassa Lystin ilmeessä on jotain samaa Aksun kanssa. :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Niissä on yllättävän paljon samaa.