torstai 4. lokakuuta 2012

Meillä päin sitä kutsutaan sitkeydeksi

Aikani googlailin kirjoitetaanko meillä päin yhteen vai erikseen ja päädyin tuohon. Kotiin päinkin kirjoitetaan erikseen. Jos joku tietää tarkemmin, saa valistaa. Muistui yksi mainos mieleeni, jossa  kriminaalin uraa aloitellut nuori joutuu toistuvasti poliisin kynsiin. Poliisi on sitä mieltä, että poika on tyhmä. Poika vastaa otsikon sanoilla.

Viime lauantain jälkeen olin valmis lopettamaan agilityn Lystin kanssa. Jokainen tämän videon katsoja voi tukea mielipidettäni. Hyppärivideoon en suoraa linkkiä laita, mutta siinä olen vielä enemmän myöhässä. Mutta olipa hyödyllinen videointi. Syyllisen katseen voin kääntää itseeni, jälleen. Kraah. 

Tänään agilityn ryhmätreeneissä Lysti oli yhtä kiihkeä kuin kisoissa. Kaikesta louskutuksesta huolimatta se oli ohjattavissa. Minun täytyy pitää vain huoli, että olen sopivasti edellä. :) 

Treeneissä oli sopivasti kaikki kontaktit. Kerran Lysti possusi pahasti puomin alastulokontaktin, mutta uusinnalla kesti hienosti vaikka juoksin etäällä ohi. 

Kahdessa kohtaa tuli sopivasti poispäinkäännös. Olen niitä kisaradoilla välttänyt, mutta niille on oma paikkansa. Lysti ne osasikin, joten kisakäyttöön tämä. 

Keppikulma oli taas hankala. Avokulmaan klo 7:n viisaria pitkin, piti auttaa. Alkaa näitä hankalia keppikulmia olla niin paljon, jotta voisi treenatakin niitä välillä.

Viikonloppuna olisi taas kisat, joten mennään ne uudella innolla.

Ei kommentteja: