tiistai 16. lokakuuta 2012

Videota

Otin kentälle Lykyn ja kameran. Kamera ei osaa videoita yhdistellä enkä halunnut tänne laittaa tusinaa pätkää. Netin ohjelmalla yhdistettynä alkuperäinen laatu (?) kärsi kovasti, anteeksi. Minusta se oli silti parempi vaihtoehto.
  1. Tarkistelin kontaktit A:lla ja puomilla. Pari kertaa Lykky loikkasi ylösmenon, muuten ok. Vauhtina oli joko hyppy tai putki ja hyppy.
  2. Harjoiteltiin putkesta kepeille lähestymistä n. klo 2:sta, putki syötti toiseen väliin ja sinne koira menikin, jos en auttanut. Ei kait kellotaulua koskaan saa valmiiksi? Mutta jos oppisi koiraa auttamaan sopivalla tavalla.
  3. Putkesta hypylle, siinä valssi ja takaakierrot "tavallisesti" ja päällejuoksujen kera. Yksi ihminen voisi olla ajoissa ja liikkua liukkaammin. Koiran täytyy hypätä miltei päälle. Aargh.
  4. Lepoa lelu suussa eri osioiden välissä
  5. Alokasluokan tokon hyppy aluksi koiran korkeudella, sitten niin paljon lautoja kuin löytyi. Silloin se näyttää metriseltä. Yksi - kaksi askelta koira otti pysähdyskäskyn jälkeen. Tätä on harjoiteltu hirmu vähän, mutta kivasti tuo penikka osasi yhdistää käskyt.
  6. Seuraamista heittäen lelua palkaksi vasemmalle. Tällä yritän korjata painamista. Tuntuu paikka jo paremmalta, mutta ei vieläkään niin irtonaiselta kuin ennen kyseistä ongelmaa.4 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Kepeissä on aina jotain hiottavaa! Tietää mitä treenata silloin, kun ei keksi mitään treenattavaa :D Videoeditorina olen itse käyttänyt windowsin elokuvatyökalua. Ei mikään paras, mutta on ajanut asiansa hyvin :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kepit todella ovat ehtymätön treenin lähde. ;)

Tarkoitatko Muuvimeikkeriä? Meillä se menee aina jumii.

Eeva kirjoitti...

Hyvä sinä ja hyvä Lykky!

ps. minä käytä videojuttuihin Windows Liven elokuvatyökalua, toimii!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Mikä ihmeen Windows Live?! Pitäisikö päivittää 8 vuotta vanha tietokone? Tiedustelen pojalta. ;)