lauantai 27. lokakuuta 2012

Valokuvia

Lystin tassumuutokset ovat taas kuivahtaneet, joten sen kanssa pääsen kohta kunnolla ulkoilemaan. Toivottavasti tassut pysyvät pakkaskauden kunnossa.

Lykyn kanssa käytiin juoksentelemassa kera kameran. Tuokio keskeytyi, kun huomasin liukkaita jäätyneitä lätäköitä ruohojen välissä. Hui!

Nyt alkoi kurjat ajat agilityn suhteen, ulkokausi loppui ellei ilmat lämpene. Hallin pohja on liukas koirieni tassujen alla. Esimerkiksi Lystillä pujottelussa lipeävät etutassut sivuun joka laukka-askeleella. Viime talvena Lykyllä aukesi yläanturat ja kerran se liukui kylki edellä päin puomin jalkoja enkä sen jälkeen hallissa treenannut. Toissaviikolla kokeilin hallissa tokoilua, tilanne on ihan sama. En kestä katsoa palkan perään rientävän Lykyn liukastelua. Edes kontaktien treenaaminen tuntuu mahdottomalta. Namipalkka ei ole ratkaisu, koska sillä Lykky ei palkkaannu ja treenattava on oikeassa vireessä. On vain ajan kysymys, milloin joku paikka hajoaisi. Ratkaisu: Varailen ympäristön halleista vuoroja huhtikuulle saakka. Lähimpäänkin on reippaasti matkaa, joten on revittävä huumoria. Taukoa tulee juoksuaikana ja pahimpana pakkaskautena, mutta olisi kätsää päästä treenaamaan silloin kuin haluan. Ei meillä ole varaa antaa tällaista tasoitusta kellekään. :(

Tämän päivän kuvia: 


Lykky jäljellä 

Suussa Lystin voittama ruskea pallo

Ei kommentteja: