perjantai 7. kesäkuuta 2013

Lisää treeniä

Tänään harjoittelin Lystin kanssa haltuunottoa. Tein kolmella hypyllä kolmea erilaista lähestymistä U-putkelle. Putkesta oli aina väärä pää ensin tarjolla. 2 ensimmäistä kuviota meni ihan ok, mutta kolmannen kanssa sain tahkota ja tosissaan heiluttaa narupalloa, ennen kuin rakas koirani alkoi noteerata minua putken väärän pään sijaan. Näitä on treenattava lisää.

Toisena juttuna harjoittelin keppien avokulmaa. Laitoin saman kuvion, mikä oli maanantain kisoissa eli koira lähestyi hypyn ja pituuden kautta vähän nurinperoiseen avokulmaan. Ei Lysti osannut. Takana oli vielä putki, jonne se sujahti haettuaan ensimmäisen keppivälin. Omalla liikkeellä sain sen lopulta pysymään kepeillä. Näitäkin on harjoiteltava lisää!

Illemmalla ukkosti. Tottistelin Lykyn kanssa nurmikolla: jäävät kävelystä ja juoksusta ja seuraamista. Kentällä kävin Lykyn kanssa kokeilemassa eiliset keppikulmat. Ei ollut mitään ongelmaa. Yksi ero löytyy ohjauksesta. Eilen hiljensin töksähtäen ja odotin, että Lykky hakee kepit. Tänään juoksin tasaisemmin ja Lykyn vire oli ehkä vähän matalampi. Nyt mutkula kuitenkin taipui keppien väliin kuten kuuluu. Lystin otin mukaani, koska en hennonnut jättää sitä yksin kotiin ukkosella. Se meni samat keppisysteemit virheittä ja vielä kaukaisen jyrinän säestämänä!

Tässä on video *KLIK* Lykyn osuudesta.

Tänään tuli SM-kisojen kisakirje ja lähtölistat. Jännästi muljahti sisuksissa, kun niitä luin. :) Toivon nyt, että Lystin tassut kestävät kunnossa, jotta päästään sekä joukkue- että yksilökisaan.

Katsoin maksien rotujakautumaa yleisimpien rotujen kohdalta. Makseja on 229 kpl. Bordercollieita on 96 (42 %), belgejä 26 (11 %), australiankelpieitä 25 (11 %) ja australianpaimenkoiria 20 (9 %).

Uimareissulta 

Ei kommentteja: