tiistai 19. marraskuuta 2013

Lykky tokoilee lisää

Kävin tänään hallilla. Tarkoitus oli jäädä ryhmäpaikkamakuuseen, mutta ääni hävisi, joten lähdin pois.

Sitä ennen ehdin vieheleikittää Lykyn. Sillä se rauhoittuikin kivemmaksi tokokaveriksi. Sitten otin hypyn kahdesti. Ekalla jätin nakin esteen taakse. Lykky meni oikeaan kohtaan, istui nätisti. Hyppy-käskyllä tulee sivulle. En uskalla sanoa pelkkä sivu, jos ei sillä hyppääkään. Palkkasin narupallolla. Toisella kerralla vein taas nakin esteen taakse, mutta olin jo palkannut The Lelulla, jolloin koira ei syönyt nakkia, mutta istui nätisti aika keskelle esteen taakse. Tästä palkka. 

Kaukoissa Lykky pysyi hyvin paikoillaan. Luoksetulon pysäytyksessä heitin narupallon jämäkästä pysähtymisestä. Sitten menikin ääni ja oli lähdettävä pois.

Lykky on valeraskaana. Katsoin viikonloppuna sen turvonnutta nisärivistöä. Yksi pullotti vähän enemmän, puristin vähän, jolloin aika kiinteää valkeaa helmeili näkyviin. En ollut ihan varma, olinko onnistunut turskauttamaan paiseen. Varmistukseksi puristin viereistä nisää. Sama löydös eli Lykky erittää maitoa. Aika reippaasti on siis koiruus valeraskaana. Pentuja se ei ole haalinut mistään. 

Lystihän joskus keskellä yötä raahasi sänkyyni poikasen eli kengän ja närkästyi syvästi, kun yritin heivata kenkää pois. Lähti sitten muriseva koirakin sängystä saman tien. Heräsin pian uudelleen, kun karvainen emä oli kivunnut takaisin pesäänsä eli tyynylleni hoivaamaan kenkäpoikastaan uudelleen. Ole siinä sitten ankarana, kun toinen toteuttaa hormonihuuruissaan luontoäidin fiksusti suunnittelemaa toimintaa. :)

Ei kommentteja: