sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

7294 - 6 - 0 - 329 - Ja Giblille kisoista hyl ja 10

Oli kotipaikkakunnan kisojen toinen päivä.

Kauton piirtämällä eka radalla alun hyppyjen käännökset, takaakierrot ja ininin paikat sujuivat hyvin. Vaikkei siis ininiä osata, vaan käytän vastakkaista kättä. Sitten esteelle numero 6 eli puomille, jonka alastulon Gibli loikkasi rumasti. Vein sen radalta pois.

Toisella radalla (Savioja) oli heti alkuun 4 hypyn slalom, jolta kääntö pituudelle, minkä takana häämötti kepit. Kiirehdin eteenpäin ja kuulin ryminää, kun Gibli ilmeisesti osui hypyn 4 siivekkeeseen. 5 pinnaa siitä. Sitten pituudelle ja putkeen, jolta jäin ottamaan Gibliä hypylle vastaan. Arvioin oikein koiran etenemisen ja sain sille kivan tien. Siitä keinulle, muurille ja putkeen. 2 hypyn slalom, u-putkeen, ja eniten miettimistä herättänyt paikka: ininin tarjoava pitkittäinen hyppy, minkä jälkeen heti putki, joka meni A:n alle, jolle ei pitänyt mennä, vaan A:lle. Mietin vastakäännöstä, mutta kun ei sitä ole ikinä treenattu, päätin vain ottaa Giblin vastakkaiseen käteen. Se onnistui hyvin, A:n kontakti hieno. Hyppy, ja äskeiseen putkeen, mille putkijarru, jottei ottanut sitä äskeistä hyppyä. Ei ottanut. Pari hyppyä ja loivaan avokulmaan kepeille. Gibli meni noin neljänteen väliin, otettiin kepit uudelleen ja maaliin. Aika oli hyvä, vaikka kepeistä tuli monen sekunnin pummi.

Opit:
  • Pidä edelleen tiukka linja puomin alastulon kanssa!
  • Älä kadota kontaktia, vaikka tulee kiire - Gibli kiirehtii ja rima tippuu herkästi.
  • Kepeillä olisit voinut auttaa pikku nykäisyllä.
  • Opeta vastakäännös.
Hyvää: Jälkimmäisellä radalla oli oikeasti jo hyvä fiilis ja tuntumaa Giblin liikkumiseen.

Kolmannelle radalle en ilmoittautunut, ja hyvä niin, koska oli jo aika lämmin. Kisojen jälkeen hain Lystin ja mentiin uimaan.

Ei kommentteja: