tiistai 21. kesäkuuta 2011

Rokotuksia

Tänään sai Lykky toisen nelosrokotteensa. Se käyttäytyi eläinlääkärissä ystävällisen villin innokkaasti. Painoa on reilu 13 kg. Lysti sai rabies-tehosteen ja otti sen vastaan varovaisen ystävällisenä. Lihotuskuurimme on tepsinyt, se painoi vähän päälle 24 kg. 

Lykyn kanssa ollaan käyty katukävelyillä, tullessa pysähdyttiin vähän tottistelemaan. Pentu istahti heti, kun kaivoin narupallon taskustani. :) Nopeita istumisia teetin ensin. Sitten oli vähän seuruutusta ja lopuksi pysäytyksiä. Pentulainen kesti paikoillaan nyt jo 1 sekunnin verran. Olohuoneen matolla treenittiin maahanmenoja, olivat teknisesti mallikkaita.

Niin joo, Lystin sisäinen kello käy hormoniaikaa. Saas nähdä ehtiikö laantua ennen seuraavia agilitykisoja, joihin ehdin meidät ilmoittaa.

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Nopeasti luin ensimmäisen kappaleen ja meinasi pudota silmät päästä – miten se pentu on jo 24 kg! Luin sitten vähän tarkemmin ja alkoi kuulostaa paremmalta :D

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Että millä se sitä pentua ruokkii?! :D Sellaisella kasvuvauhdilla olisi isona keinut kovilla ja putkeen melkoinen tunkeminen. :)