keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Tottista lämmössä

Aurinkoista on ja virallinen lämpötila varjossa kipuaa 25-26 asteeseen iltapäivisin.

Olen skarpannut Lykyn tottelevaisuuden kanssa, opetellut ja opettanut 2-3 kertaa päivässä.
  • Seuraaminen tuntuu varmemmalta. Ehkä pentu kasvaa, oppii, ja itse totun seuruutukseen. Sekin tuo varmuutta, että pennun seuraamispaikka ja suoruus on hyväksytty. :) Lystihän oli aikoinaan puolivuotias, kun aloin sitä oikeasti seuruuttaa. Siksi kait Lykky tuntuu niin pieneltä?
  • Perusasentoon kiertämiset ovat nopeutuneet, mutta harjoiteltavaa riittää.
  • Istuminen irrallisena nopeutuu. Käskysanan olen tähän liittänyt, mutta pentu ei sitä vielä osaa.
  • Seisahtumiset - pysähtyyhän se, kun namilla seisautan.
  • Maahanmenot eivät enää ala kaivamalla tassulla naminyrkkiä. Äsken tuli jo nopeita lakoamisia. Yritän lisätä kestoa hiljalleen, nyt makuun kesto on 0.08 sekuntia.
  • Lelusta irrottamisessa tuntui äsken olevan jo leikin makua, Lykky irrottaa, koska sillä pääsee kohta saalistamaan.
    • Rauhavaiheessa voi lelu tipahtaa itsestään. 
  • Makkararuutu välikön nurmikolla oli huono idea. Lykky kuulosteli autoja ja unohti mitä oli tekemässä, vaikkakin auton kuuntelusta sain sen huomion nopeasti takaisin.
Tänään kävi meillä Lykylle tuntematon mies (ooooh). Lykky oli aluksi niin viehättävä kuin osaa ja kohteen valloitettuaan alkoi testata tähän naskalihampaitaan. Vieraita ei ihan niin kohdella, joten vieras sai kättä pidempää = pehmojalkapallon. Kivasti sujui sitten, myös ilman palloa. 

Lystin kanssa olen tasapuolisuuden vuoksi tokoillut myös, lisäksi peruutellaan liuskan ylämäkeen. En ole saanut vielä hommattua 0.3 x 1 m vaneria tai vastaavaa, millä voisin treenata 2o2o:ta. Kaikki muut meidän ryhmätreeneissä osaavat peruututtaa koiransa kontaktin alaosalle. Minäkin tahdon.

Selässä on rimpsu luomenpoistotikkejä, mitkä ovat jarruttaneet agitreenausta ja kisailmoittautumisia. Lisäksi kisahinku on kadoksissa vaikka nyt olisi otollinen aika. Saa kait sitä rauhoittua? Annan itselleni armoa, myös selän alkuperäinen vika on ennallaan. Toissailtana en siksi saanut unta. Jos yritän taas poimia hyvät asiat, niin 4 tunnin työpäivä osasairauspäivärahan turvin on aika ideaali kestoltaan. :)

P.S. Koska pentuliukumäki selvästi ilahdutti ihmisiä ja sitä kautta myös minua toiseen kertaan, laitan tähän vielä yhden leikatun pätkän liukumista: *tässä*.

2 kommenttia:

sarianne kirjoitti...

Lykky on ihan käsittämättömällä mutkalla tuossa videolla! :O Hauskan leikin se on kyllä keksinyt itselleen. Teksteistä ja videoista päätellen tuo pehmojalkapallo taitaa olla suosikkilelu? :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Pehmojalkapallo on bestis. Täyttää suun mukavasti?

Pitää ottaa tavallinen kamera, kun seuraavan kerran ollaan liukumäessä. Saisi ikuistettua tuon "pää väärään suuntaan" -asennon.