maanantai 4. heinäkuuta 2011

Häiriötottista

Eilen oli vielä iltapäivään saakka lämmintä, virallisesti 26. Kävin Lykyn kanssa kahdestaan uimassa. Sitten lämpötila tippuikin 12 astetta. Tänään olen odotellut kesää takaisin. ;)

Aamulla vein pojan rippileirille vievälle bussille. Tarkoittaa sitä, että pyöritän tätä huushollia viikon yksikseni. Meinaa myös sitä, että kohta koittaa kahden koiran yhtäaikaisulkoilutus. Onneksi Lykyn autojen saalistusongelma on toistaiseksi voitettu, joten ihan hirveää ei touhusta ole tulossa. Kait?!

Tulevaisuuden visioista palaan vielä tähän päivään. Tapasin Maijaa ja häiriötottis oli edelleen teemana. Maija leikki ja tottisteli Vivan kanssa. Minä aluksi leikin Lykyn kanssa, sitten teetin istumiset, maahanmenot, pysähdykset ja seuruutukset. Imutusseuraamisessa L tuntui erityisen hyvältä. 

Väkisinkin pentua kiinnosti toinen koirakko, mutta yllättävän hyvin narupallo veti puoleensa. Ihan lopuksi L vain katsoi heitä kiinnostuneena, mutta ei mitenkään kiihkeästi tuijottanut tai vinkunut perään. Lisäksi se tovin katseltuaan kääntyi oma-aloitteisesti luokseni narupallo suussaan. Näitä lisää vaan. Kotiin tultuaan pentu oli ihan sippi ja nukahti syvään uneen.

Sain vinkkejä myös noudon kehittelyyn. Jätän kapulan sivuun toistaiseksi, koska Lykky vaihtaa edelleen hampaitaan. Samoja harjoituksia voi tehdä pallolla tai patukalla yhtä hyvin.

Huomenna on terveyspäivä. Aamulla menen itse fysioterapiaan, selässä on kiristys pullistumien yläpuolella. Iltapäivällä koirulit rokotetaan.


2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Nyt on pakko kysäistä, että onko kamerasetti kenties päivittynyt vai onko kyse kuvaajan huimasta kehityksestä? :) Tosi hienoja kuvia viime postauksissa! Se Lykyn uimahyppykuvakin – vau!

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos! Kyse on molemmista. :D Heh, no joo. Loppuvuodesta ostin Canon 50D:n ja alkuvuodesta siihen 50/1.4-linssin, josta pidän. Siinä hyppykuvassa on oikeasti väärät asetukset, ylivalottui, joten pitää mennä vielä kameran kanssa järveen seisomaan. (Vähän uskaliasta olla reisiä myöten vedessä, kun pentu hyppii. Ei ollut mitään suojaa viimeksikään.)

Oikeasti tulin tänne juuri katsomaan kuva- ja sivuasetuksia. Omalla koneellani samat kuvat ovat pakattuinakin tarkkoja. Kun siirrän blogiin, muuttuvat epätarkoiksi. Suuremmaksi klikkaamalla laatu paranee, mutta tässä on joku niksi jota en tajua. Tähän pään päällä kysymysmerkkejä -hymiö. Vinkkejä otetaan vastaan.