torstai 14. heinäkuuta 2011

Passikuvat

Eilen saapui Variocagen kahden koiran häkki isona pakettina. Ohjeissa kerrottiin kokoamiseen menevän 1-2 tuntia ja akkuporakoneen nopeuttavan kokoamista. Akkuporakone löytyy, mutta sopiva hylsy puuttui. Kesken kokoamisen kävi mielissämme rautakaupassa kipaisu kuutioavaimen yhä uudelleen tipahtaessa väsyneistä sormistani, mutta jäi reissu tekemäti. Reilu 4 tuntia askarreltiin pojan kanssa, aika sinänsä meni nopeasti. (Siihen sisältyy vanhan häkin pois ottaminen, takakontin putsaus ja imurointi.) Mainittakoon, että pidän Ikean kokoamistehtäviä helppoina. Pari kertaa piti palata kokoamisessa taaksepäin = purkaa, ja seuraamieni koirablogien ja -foorumeiden kerronta siitä, että saranat ovat tiukat pitivät paikkaansa. Meillä se tarkoitti vasaran käyttöä, jotta ovi saatiin ollenkaan koloseensa. Sinänsä realiteetteihin palauttavaa tuollainen: sitä joskus luulee muiden olevan tumpelokäsiä ja itse alittavansa kokoamisajat noin vaan.

Lysti koeajoi tänään boksia 2 km verran ja paluumatkalla jo makasi, joten hyväksytty on.

Häkin paikalleen asentamisen kunniaksi ajelimme kahvilaan. Vaikka olin varonut selkääni ja nostelemista, niin ilmeisesti työasennot olivat sen verran kimurantteja, että harvinaisen voimakas hermosärky veti vasempaan alaraajaani. En kerta kaikkiaan pystynyt istumaan kahvilassa vaan söin persikkajuustorahkakakkuni ja join kahvini seisaaltaan. Tuplasin Neurontinit yöksi ja pelkäsin pullistuma-arpien hajonneen. Tänään kävelyssäkin oli sen verran asettelemista, joten agility oli jätettävä. Huomenna alkaa Lystillä pujottelukurssi, sinne yritän päästä. - Juuri kun olin ajatellut, että alan kuulua terveselkäisiin.

Tottiksesta mainittakoon, että Lykky on edennyt sen verran, että maahanmenoihin riittää käden ojentaminen alas. Minun ei tarvitse enää kyykistyä. Tänään olisikin muuten jääneet maihinmenot harjoittelemati.

Otin koirista missikuvat:

Lykky Lykkensdorf

Lystikki Lystikkinen

Lykky Lykkensdorf kannattaa maailmanrauhaa, koteja kodittomille koiranpennuille ja pentupäiväkoteja, missä ei ole riehumisrajoituksia.

Lystikki Lystikkinen ajaa parempia oloja koiratarhoihin, kilttejä koirakummeja pennuille, paukuttomia pk-kokeita, Uutta Vuotta ilman ilotulitteita ja agilityratoja, missä kuuluu hyppiä kontaktien yli.

P.S. Lykyn "target" laitetaan seuraavissa kuvauksissa vähän alemmas.

Ei kommentteja: