lauantai 23. heinäkuuta 2011

Hyllyjä myytävänä

Alkaa kertyä noita hyllyjä niin paljon, jotta myytäväksi asti meinasin. Oikeastaan saa hakea ilmaiseksi. Jos jokaisesta hyllystä viisastuu,  aivoihini ei kohta muuta mahdu.

28 oli lämmintä virallisesti varjossa ja kentälle paistoi aurinko. Auton mittari näytti 32, oletan senkin olevan varjolukeman. Pilviä tähyilin luvatun ukkosen pelossa, mutta ensimmäinen sadepisara tuli vasta poislähdön aikaan. Lystikillä oli makuualustan alla jäädytettyjä litteitä pakastepulloja ja häkin seinämällä pakastevihanneksia, pienellä autoajelulla sain viilennettyä lisää. Silti koiralta oli paras terä poissa, mikä näkyy ensimmäisen lähdön videolla. Ei yhtään reuhtomista edellisen koiran perään tai varastamista. Ehkä se vain on niin hyvin hallinnassa. ;) 2 kk oli kertynyt väliä edellisiin kisoihin ja siinä on liikaa jännittämisen ja jonkinlaisen tuntuman säilyttämisen kannalta.

Ensimmäinen rata oli siisti ja tuntui kivalta. Harmitti keppien jälkeen eteemme putkahtanut "ylimääräinen" hyppyeste, jota en ollut lainkaan vaaralliseksi noteerannut rataantutustumisessa. Ensi kerralla katson tarkemmin minne kepit syöttää.


Toinen rata oli huono, sitä ei ole videollakaan. Suoran putken jälkeinen sivussa ollut este hypättiin väärään suuntaan. En vielä tiedä paljonko milläkin vauhdilla juokseva koirani kääntyy. Sen jälkeen ohjaukseni herpaantui vähän ja toivottavasti sen syytä oli puomin alastulokontaktin yli hyppääminen ja pujottelun viimeisen kepin oikaisu.

Pentu pentulaisesta: Sillä on nykyään suloinen tapa tuoda minulle leluja näytille ja yhdessä leikittäväksi. Lempparit ovat pehmokettu ja baby-konga. Ei se ole aikoihin rei'ittänyt päällä olevia vaatteitakaan. Eniten huumoria voi ehkä repiä "tassun alla" -t-paidasta, jonka helma on miltei isoreikäistä pitsiä. Eipä jää kellekään epäselväksi onko paidan teksti totta vai ei.

Nimim. Noin 4 reiällistä t-paitaa ja kahdet reikäiset housut

P.S. Tämä juhannusvideo on tainnut jäädä virallisesti julkaisemati: Lykky vastoo *klik*.

4 kommenttia:

sarianne kirjoitti...

Siisti rata! Harmi tuo väärä hyppy. Sinun ohjauksesi näyttäisi parantuneen. On jotenkin varmempaa, kuin aiemmin :)

Sirkku kirjoitti...

Kovaa Lysti kulkee kuumuudesta huolimatta! Nätti rata. Susunkin kanssa on tullut paljon noita yllätysansoja sellaisissa paikoissa, joita ei itse yhtään rataantutustumisessa ole osannut katsoa. Viimeksi eilen kävi niin – ai siinä olikin putki! ;)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos. Ikäviä sellaiset esteyllätykset, varsinkin jos oma koira on ainoa joka sellaisen bongaa.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Sarianne - kiitos ohjauskommentistasi vielä erikseen!