lauantai 17. joulukuuta 2011

Agia ja tottista ja videoo

Agi-hallilla aamusta:

Lykky

ü Hyppytekniikkana kasvava sarja x 3: 1 rima tipahti kahdella esimmäisellä kerralla, kolmannella pysyivät kaikki. Koira korjasi joka kerta, hyvä juttu. En tehnyt enempää.
ü Sylkkäri ja poispäinkäännös onnistuivat säpäkästi molempiin suuntiin. En pitänyt rimoja lainkaan.
ü Putkeen lähettämiset pimeään kulmaan hyviä.
ü Puomin osa matalalla tasolla: Lykyllä tosi kova vauhti, sain pidellä taluttimesta tosissani. Kolmannella kerralla jalka tipahti, uusinta hitaammin. Loppu ei suju kunnolla, pentunen karkaa namin syötyään. Ei ollut taaskaan kosketusalustaa. Tässä on itselläni jumi.
ü A:lle pyysin sivulle kontaktialueelle, palkkasin siinä.
ü Rengas oli normaalikorkeudella. Ensimmäisellä kerralla Lykky meni alitse. Kolmella seuraavalla katsoin, että se rekisteröi mitä ollaan tekemässä ja sukelsi sitten renkaan läpi kuten kuuluu.


Lysti

ü Pujottelua sulkukulmaan klo 2-3, itse olin sisäpuolella eri etäisyyksillä. Erehtymätön koira.
ü Hyppytekniikkana kasvava sarja x 3, lopuksi vähän tömisi?
ü A:lla kontaktitreeniä. Oikea paikka löytyi heti. Nyt ei tarvinnut vahvistaa pysymistä paikka-käskyllä, vaan pelkästään "osu" riitti. Hyvin pysyi Lysti ja kesti häiriöt eli putkeen "lähettämiset".


Kotipihalla pyysin lasta videoimaan Lykyn perusasentoa ja seuraamista kainalopalkalla, jotta näen aukeneeko koira vai ei. Kyllä aukenee, pöh. Siirrän palkkaa. Video:Selkä on tosi kipeä. Joku polttaa sytkärillä takareisiä, vaikka Neurontinia menee ihan tarpeeksi. Pottuvarpaan kynnen voisi poistaa ilman puudutusta, siitä on tunto pois. Piristykseksi alla on video, jossa on tiivistetty nilkan 3 kuukauden toipumisaika 18 sekuntiin. Meillä on myös lunta, kuten näkyy. ;)


Ei kommentteja: