lauantai 4. helmikuuta 2012

-31.4

Otsikon verran on virallisesti täällä pakkasta, tuo on toistaiseksi alin lukema. Koko viikon on ollut liikaa pakkasta ulkoilua ajatellen. Agilityhalli on lämmittämätön. Sisällä olen tottistellut molempien koirien kanssa. Lykky on oppinut sivulla peruuttamaan istuma-asennossa. Jääviä olen harjoitellut systemaattisesti, seisahtuminen tarvitsee pienen sormiavun. Täyskäännöstä harjoittelemme myös. Lysti on opetellut ratsun hommia, tulee jalkojeni väliin sanalla "poni". Tekee se sitä muutenkin, mutta nyt käskystä. 

Tänään olisi ollut agi-kisat, jotka oli järkisyistä peruttava. Ärsyttää ja harmittaa! Selkä on ollut häijy, eilen puutui vasen jalka ja siihen vihloi koko illan, edellisenä yönä nukuin 4 tuntia. Ei selkä olisi kestänyt tuntien ajoa vaikka olisin välillä pysähtynyt jaloittelemaan. Matkustamisessa ei olisi ollut kerrassaan mitään järkeä, mutta mistäs sen ilmoittautuessani tiesin. Toinen ongelma oli pakkanen ja ajokeli. Lohdutan itseäni myös sillä, että Lystin kanssa ei olla päästy treenaamaan ja kisat olisivat loppuneet ensimmäiseen kontaktiloikkaan, joten odotettavissa oleva hyöty olisi ollut riittämätön. Kyllähän kisoja tulee, mutta minulla ei ole aikaa loputtomasti. 

Kävin keskiviikkona selkäortopedilla. Selkää ei vielä leikata, koska vaiva on menossa parempaan suuntaan. Selkäni ei parane vaan muutokset tulevat etenemään. Operaatio tehdään vasta viimeisenä vaihtoehtona, koska hyötyprosentit ovat heikot: 70 % hyötyy, 30 % ei. Leikkauksen jälkeen juoksu ei välttämättä lopu. Nyt saan tehdä kaikkea mikä ei ärsytä, "vaikka hakata halkoja". Kipuilu tulee aaltoilemaan, jolloin syödään kipulääkkeitä. Olin huojentunut käynnin jälkeen, mutta mieltäni painaa tulevaisuudessa siintävä huononeminen. Siksi on kiire ehtiä tekemään kaikkea. - Pysykää mustat pilvet taivaanrannassa.

P.S. Loppuun vielä video Christian-leijonasta *klik*. Jälleennäkemisen riemu vetää minut sanattomaksi.

5 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Hyvä, että selkäsi sai parempia uutisia. :)

Harmi, ettette päässeet kisoihin. :( Ei mekään siellä tosiaan juhlittu..

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

No tuo leikkauksen lykkääntyminen oli parasta. Muuten voisin ajatella aika pessimistisesti.

Pitääkin käydä katsomassa blogistasi miten teillä meni. :) Jostakin olen kuullut, että jos agility olisi helppoa, se olisi jalkapalloa. :D

Sarianne kirjoitti...

Meillä on "vain" -29,2 ollut tänään. Lämpenee tosin nyt, kun päivä alkaa valjeta :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Siellähän on lämmintä! ;) Täällä oli yöllä -34, nyt enää virallisesti -30.5. Kohta tähän tottuu. :)

Sarianne kirjoitti...

Yhtenä iltana muuten mietin, että kuinka se ilma nyt niiiin lämpimältä tuntuu! Sitten se iski tajuntaan; ei tuullut yhtään! :D