maanantai 30. tammikuuta 2012

Agilitya

Pakkasta on ollut 15-20 astetta. Oma flunssani on jatkunut lämpöilyineen ja tänään poskionteloni huuhdeltiin. Ilmeisesti olen niistänyt kaiken kellertävän soseen, koska enää ei mitään tullut ja siinä mielessä saatoin julistaa itseni terveeksi. Helpotus sinänsä, mutta toisaalta tunsin itseni tekosairaaksi masokistiksi korvalääkärin tuolilla. Pakkanen laski sopivasti 14:aan, joten kävin Lystin kanssa agilityhallilla. Olen pitänyt 10 astetta rajana, mutta läksin silti.

Teemana oli kontaktit ja pujottelu. Puomi ja A olivat valmiina ja yksi U:n mallinen putki. Lysti oli innoissaan, onhan tässä ollut taukoa pari viikkoa. Se oikein vonkui - ja pysähtyi silti 2o2o:lle. Kerran jarrutuksesta huolimatta takatassut tippuivat maahan, oli varmaan enemmän pakkashuurun liukastaman alustan kuin koiran vika, silti sanoin "höh-höh" ja peruututin. En käsitä miksen lopettanut treeniä siihen hetkeksi, kuten olin päättänyt. Toisaalta koirasta näkyi, että se yritti ja vasta pysähdyksen jälkeen lipesi. Pitää näköjään vähän hioa kriteereitä.

Pujottelussa tsekkasin kuinka itsenäisesti Lysti pujottelee. Lähetin sen A:lta noin klo 2:sta kepeille, pysyin kepeistä kaukana ja otin Lystin leijeröiden hypyn takaa vastaan. Sama toiseen suuntaan, lähetin hypyn takaa kepeille noin klo 10:stä. Koira oli muuten erehtymätön, mutta eka kerralla vedin hypyltä tullessa toiseen väliin. 

Kauan ei hallilla oltu, tai no lämmittelyihin meni aikaan, mutta muuten säälin koiraa ja itseäni. 

Lysti ja 190-senttinen poika

Lykyn kanssa "naksuttelin" kotona laudan kera. Se laittaa sille hienosti etutassut, mutta yritän saada sen oivaltamaan takatassujen käytön. Näyttää siltä, että saan ostaa juustoa varovaisesti arvioiden vielä 8000 kg.

7 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Höh, kommentoin edelliseen, että Lykyn meno näyttää tosi hienolta, mutta se taisi jäädä jonnekin bittiavaruuden syövereihin.

Kadonneiden takajalkojen löytäminen oli Susunkin kanssa melkoinen projekti. Vaati hurjasti kärsivällisyyttä, kun tuntui, että eihän koira tajua yhtään mitään moisten koipien olemassaolosta. Oppi se sitten lopulta, joten tsemppiä vain (ja monta kiloa juustoa) Lykyn kanssa :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kommentit menevät hyväksyntään, kun blogiteksti on muutaman vrk:n vanha. En muistanut käydä niitä katsomassa - nyt kävin. ;) Kiitos kehusta!

Jatkamme takajalkojen etsintää, kiitän vertaistuesta. :)

sarianne kirjoitti...

Ei varmaan lohduta, mutta me ollaan treenattu takajalkojen älyämistä jo kuukausitolkulla. Ei mainittavaa edistystä :D

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

No ei lohduta! Uuh.

Eeva kirjoitti...

Huomasin että olette tulossa Vuokkosille kisaamaan. Harmi kun teidän startti on niin myöhään. :( Olisin niin halunnut nähdä teidät radalla! :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Samaa katsoin teistä. ;) Nyt on vielä niin kylmä etten viitsi tulla liian aikaisin. Meidän tulo on vielä epävarma muutenkin ajokelin, pakkasen ja selän takia. Katson huomiseen. Onnea kisaan!

Eeva kirjoitti...

Kiitos, tsemppiä myös teille! Eiköhän me vielä jossain vaiheessa tavata. :)