tiistai 17. syyskuuta 2013

Jälki ja kadonneet esineet

Eilen tein Lykylle vähän rehvakkaasti 60 x 50 m kokoisen esineruudun. Lykky haravoi sitä kiitettävästi. Jouduin lopulta auttamaan esineen löytämisessä. Kävelin noin 30 m eteenpäin ja silloin patukka löytyi.

Tänään poljin Lykylle ensin jäljen (33.). Ensimmäiset 5 askelta koira olisi kiskonut, sitten jäljesti maltillisesti. Noin joka 5.-9. ruokapala puuttui. Jälki loppui taas yhtäkkiä. Kun Lykky hetken ihmettelynuuskimisen jälkeen palasi viimeisimmälle jalanjäljelle, siinä odottikin uudet ruuat. Ooh!

Tein perään esineruudun, noin 10 x 50 metriä. Piilotin keltaista palloa heinikon sekaan, ettei kauas paistaisi. Hyvin löytyi. 


Huomiot: Palautusta täytyy vähän hioa & "Lysky" on sopiva kutsumanimi molemmille koirille.

Lystin virtsatieinfektion kontrollinäyte oli puhdas, onneksi. Sen kunniaksi kävin sen kanssa kahdestaan iltalenkillä ja temppuiltiin samalla. Tai oikeasti syy oli se, että minua säälitti Lysti, ettei se päässyt nurmikkoreissulle ja sekin kaipasi liikuntaa. Ensin pihakivellä suoritettiin punnerrukset myös sivulle. Sitten pyöräyttelin Lystikkiä oikealle ja vasemmalle. Lopulta lähetin sitä puun kiertoon muutaman metrin päästä. Iloisesti kiersi koiruus koivut. (Kokeilepa sanoa monta kertaa nopeasti peräkkäin "kiersi koiruus koivut".)

Ei kommentteja: