keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Noin 440

Kävin Lykyn kanssa hallilla. Pääasia oli kontaktit. Puomin kontaktille koira osui joka kerta, vaikka lähetin useamman esteen vauhtien jälkeen. Keinussa ei ollut ongelmaa. A:lla kerran tassut osuivat aika ylös. Kun en palkannut, seuraavalla kertaa tassut osuivat alemmas. Ynnäilin taas, montako toistoa kontakteilla on menty uudella systeemillä. Ehkä noin 440.

Kepit mentiin pariin kertaan. Muita kuvioita ei otettukaan.

Illemmalla lähdin Lystin kanssa metsään viettämään laatuaikaa. Vain me kaksi. Ilman tossuja. Lysti sai moneen otteeseen juoksuhepulit ja nautti kerta kaikkiaan. Yhdessä kohtaa kävin katsomassa paikkaa, mitä se nuuskutteli innokkaasti. Polulle palatessani silmiini osui mustatorvisieniä. Hyvä, että muistin hengittää, kun kävin ne myöhemmin poimimassa. Vajaa litra kertyi. Paistettuna määrä väheni 1 dl:aan, mutta mikä maku! Nam.


Kotona ollaan jotakin puuhailtu. Olen nostellut koirien ristikkäisiä jalkoja, Lykky on harjoitellut käännöksiä, jälkiesineen ilmaisua, noutoa, kaukoja ja Lysti käännöksiä sekä valokatkaisimen painallusta. Nyt se tökkää aika lujaa katkaisimeen, muttei vielä tarpeeksi kovaa, jotta kytkin toimisi. Lykylle en uskalla samaa opettaa. Se suorittaa sen verran rivakasti kaiken, minkä tekee. Pieni Iso koira.

Ei kommentteja: