torstai 5. heinäkuuta 2018

Kulmia

Tein tiistaina Giblille oikein siksak-jäljen. 90 asteen kulmia oli monta. Koiruus meni aluksi ehkä noin metrin yli, sitten tarkensi kulmatyöskentelyään. Olen siihen oikein tyytyväinen. Lysti urakoi jäljen siivoajana ja löysi yhden namin. Pitäisi tehdä sillekin ihan oma jälki.


Eilen kävin ennen aamukahvia treenaamassa. Hyppytekniikasta mentiin korkeuden arviointia ja rinkulaa. Nostin pari rimaa 50 cm:iin. Keinua treenattiin myös, sen alastulossa ei tarvitse miettiä metodia. Lystin kanssa tein myös hyppytekniikkaa ja joitakin hyppykuvioita sekä puomia.


Illalla kävimme taas uudella ulkoilureitillä, joka vei vanhoja metsäteitä pitkin Saimaan rantaan. Kamera oli mukana, mutta pidin sen laukussa kotiin saakka. Yhrm.


Näyttää siltä, että Gibli ei siedä Serestoa. Otin pannan tänään toistamiseen pois ja pesin koiran kahdesti (korjaus klo 18.32: kolmesti) shampoolla. Vein makuualustat ja suosituimmat nukkumamatot pesulaan. Pelottavaa. Lykkyhän oli punkkilääkkeille myös herkkä. Lystille on toistaiseksi sopineet kaikki myrkyt.

Ei kommentteja: