sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Lomailua ja hyppyjä

Olemme lomailleet lämpimissä ja kuivissa olosuhteissa. Edelleen olemme jatkaneet lähiseudun matkailua ja samalla etsineet ja löytäneet uusia uimapaikkoja ja ulkoilureittejä. Torstaina 2,5 tunnin ulkoiluun sisältyi mäkisessä maastossa liikkumista ja uimista.


Eilen Giblin kanssa olimme Jyväskylässä sukuloimassa. Lystin jätin kotimieheksi. Gibli matkustaa yhä aivan hiljaa. Lenkillä se ei välittänyt vastaan tulleista useista rähisseistä koirakoista. Tai katsoo se ensin, että miten sä tuolla tavalla, ja sitten jatkaa maan haistelua. Kunpa jatkuisi näin. Se on myös saanut massaa taannoisista kumirouhe-mahavaivoista toivuttuaan.

Giblin kanssa on keppejä treenattu vähän, 4 kepillä mennään yhä eivätkä ne vielä ole suorassa linjassa. Tänään hyppyytin tekniikkaa: okseria, laskeutumissarjaa, etäisyyden arviointia ja heppakenkää. Tomban pitäisi enemmän alkaa ponnistaa ylöspäin ja koota hyppyjään. Heppakengällä treenasin myös sellaista, että hommat kuuluu tehdä, vaikka palkka toisaalla odottaakin. Se vaati muutaman toiston. Lysti hyppi näytösluonteisesti samat sarjat. 

Giblillä harjoittelin lopuksi keinua, sen paukutusta ja loppuasentoa. Kontaktit ovat just niin alkutekijöissään, miltä kuulostaakin.

Ei kommentteja: