tiistai 29. maaliskuuta 2011

Asiat asioina

Päivän saldo:
Päivällä ulkona 1 tunnari, meni hienosti. Näitä ei ulkona olla juuri tehty, ehkä joskus nurmikolla joku? Kaukot teetin katuharjan takana, etäisyys oli noin 3 metriä. Lystin jätin maahan, mutta se nousi istumaan, kun jäi hetkeksi selkäni taakse katuharjan kanssa kahdestaan. Vahvistin ruualla maassa pysymistä siirtymävaiheessa. Muuten itse kaukot ok.

Päivällä käytiin jäällä nauttimassa keväisestä säästä. 2 luoksetulon pysäytystä & maahanmenoa teetin, toimi. Jos niille liikkeille miettii jonkin järkevän tarkoituksen niin eiköhän se ole se, että saa koiran pysäytettyä missä vaan. Hanki upotti vajaa 10 cm, alusta oli vähän epätasainen ja sai aikaiseksi säteilykivun takareisiin.

Illalla ryhmätoko: Ensin paikkamakuu. Halliin meno oli epänormaali, Lysti jäyti toista etutassuaan, josta en vikaa tai kiveä löytänyt. Mennessämme sisälle se sanoi "Räy!" urokselle, joka syöksyi viereemme kohti leluaan. Koirani kuitenkin asettui toko-rivistöön viereeni kuten kuuluu ja piti kauniisti kontaktin makuu-käskyyn saakka. Jäin näkyville varmuuden vuoksi. Pari kertaa se haisteli maata makuun aikana, mistä kielsin. Sivulle nousemisen se ennakoi palattuani, käskin uudelleen maihin, siitä uudelleen sivulle ja palkkasin. Tassuvaiva oli unohtunut.

Noin 6 koiraa oli ringissä ja jokainen vuorotellen kiersi seuruuttamalla toiset. Lystiin upposi broileria, jotta kontakti pysyi muiden kierrellessä. Huomaa, että häiriötreeni on ollut vähissä. Omalla seuruuvuorollamme sen kontakti piti hienosti, askellajin vaihdokset ja pysähdykset pysyi oikeassa paikassa. Liikkeen loputtua ihmiset palkkasivat koiriaan ja Lysti pysyi hyppysissä, kun pidin huolen, että huomio pysyi omissa leikeissämme. Aikamoinen (melkein liian vaativa) häiriö tulee moisesta leikkituokiosta pienessä hallissa.

Yksilöliikkeenä tehtiin tunnari hallissa. Lysti pelkäsi pitkään toppatakkiin pukeutunutta valokuvaajaa ja häntä haukkui. Pitkät takit ovat pahoja, se on todettu kesällä toko-kokeissa ja syksyllä hyppykoulutuksessa. Sivulle pyydettyäni unohtui pitkätakkinen ja haukkuminen lakkasi. Olin todella ilahtunut keskittymisestä! Ensimmäistä kertaa joku muu (Riikka) vei kapulat maahan. Hirviö-ottimet Lystin oli haisteltava tarkasti, oma kapula oli ollut taskussani. Etäisyys oli noin 3 metriä. Lysti haki reippaasti ja varmasti omansa muihin kapuloihin koskematta. Riikalla ei ollut noudosta mitään huomautettavaa. Jatkan vaan liikkeen työstämistä, seuraavaksi alan kääntyillä kolmiokorvani sivulla varoen hännän polkemista.

Ei kommentteja: