maanantai 18. heinäkuuta 2011

Tottista ja agia

Eilen oli pojan konfirmaatio. Oli aika herkistävää katsoa rippileiriläisten laulavan tämän kappaleen: Jari Kekäle: Laula ihmisille. Tämä versio ei yllä tunnetasolla samaan, mutta halusin nuo sanat nähtäviksi ja talteen, "tee sydämestäsi kaikki se" sopii moneen asiaan.

Illalla Lystikki pääsi pyörälenkille, se on siinä jo aika haka. :)

Tänään tapasin aamulla Maijaa tottiskentällä. Lykyn kanssa näytin jäävät, niissä onkin edistytty. Luoksetulossa on aika paljon hiomista. Hyppyä katsottiin matalalla esteellä. Jos pennulla on päällä yhtään saalisviettiä, se ei nosta jalkojaan. Kun nami oli minulla piilossa, jalatkin nousivat. Tietää joskus agilityssa mielenkiintoisia aikoja. Ällistyshymiö. :/ (Voisin taas verrata Lykkyä Lystiin. Lystihän ei ikinä voisi koskea esteeseen.) Lelun pitämistä ja riehutusta ei voinut kunnolla tehdä, koska pentu vaihtaa edelleen hampaitaan.

Sitten pentu pääsi autoon odottamaan. Otin sen myöhemmin uudelleen leikkikaverikseni, kun Maija oli oman koiransa kanssa kentällä. Häiriö kiinnosti aika paljon, mutta kivasti huomio siirtyi minuunkin. Jatkan kontaktiharjoituksia ilman häiriöitä.

Iltapäivällä pääsi Lysti agiliitämään. Tein niitä juttuja, jotka ovat "harjoiteltava"-listalla. Lysti oli innolla mukana. Treenasin lähdössä pysymistä (istuminen on vaikeaa, nousi seisomaan x monta), käskystä etenemistä, jarrutusta, kontakteilla normaalit (ekalla liukui kovalla vauhdilla pois oikealta alueelta, mutta yritti pysähtyä) & persjätöt, pakkovalssi + jaakotus (tai joku sellainen). Siinä se sitten olikin. Varjossa olleen auton mittari näytti 26, joten auringossa tarkeni.

2 kommenttia:

sarianne kirjoitti...

Aksu on yleensä huolellinen rimojen kanssa ja mielummin juoksee ali tai ohi, jos epäröi. Silti se on lennättänyt rimoja toisinaan vähän liiankin kanssa.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Jonkin sortin varovaisuus onkin järkevää!

Näen jo sieluni silmin kuinka pentu joskus aikuisena kaahaa agiradalla vailla minkäänlaisia hyppyjä ja lennättää rimat katsojien päälle.