tiistai 18. lokakuuta 2011

Ampu tulloo

Pyssyn, pojan ja Lykyn kanssa pk-kentällä. Jäin Lykyn kanssa auton lähelle ja poika meni kentän päähän. Lykky katseli pojan perään, välillä haisteli maata. Poika ampui starttipistoolilla kolme laukausta noin 30 sek välein. En reaktioita odottanut, mutta jännitin silti vähän ennakkoon. Lykky ei reagoinut laukauksiin mitenkään. Ei kerrassaan millään lailla! Kuuliko kaikki, varmasti?!

Teetin vähän sivullaoloa ja eteentuloja. Eteentuloissa palkka tulee suustani, pelaa parhaiten tässä vaiheessa. Kädet saivat olla sivulla koko ajan. Seuraamista on tehty sisällä yhden askeleen pätkissä, annan vasemman käteni olla koiran vasemmalla puolella, palkka on suussani tai oikeassa kädessä vasemman kainalon kohdalla.

Juttelin kasvattajan kanssa noudosta. Otteen keveys sopii siihen, että vaihtamistyylissä saalisviettinen koira haluaa vain patukkaansa. Voin jatkaa pitoharjoituksia ruokapalkalla, jos siinä kerran ote ok, mutta noutamisessa kokeillaan taistelua seuraavaksi.

Tullessa kävimme lemmikkitarvikeliikkeessä. Tytöt saavat nyt kaluta hirvipuruluita. Lykky sai oman ketjukaulaimen.

Nilkka on ottanut harppauksen parempaan suuntaan. Kävelin tänään noin 150 metriä ulkona ilman sauvoja yhtä kyytiä melkein normaalin näköisesti. Tasapainolaudalla olen treenannut myös. Nilkkaa pakottaa vielä tuollaisen rasituksen jälkeen, joten rauhoitan sen jääpussilla noin 4 kertaa päivässä. Sehän paranee käsiin. :D

Vähän häijyn näköinen Lykky

2 kommenttia:

Karita kirjoitti...

Hienoa, että nilkka on parempi! Lykkykin kasvanut vallan valtavasti siitä, mitä viimeksi olen nähnyt - onhan tässä vierähtänyt useampi kuukausi :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Heissan! Joo, vihdoin ja viimein nilkka tuntuu paremmalta. Ja Lykky on jo iso tyttö, käytännössä Lystin kokoa.

Taidankin käydä blogissasi katsomassa kuulumisiasi. Kivaa syksyä sinne koko porukalle!