keskiviikko 19. lokakuuta 2011

I Dreamed a Dream

Eilen poika tuli iltalenkiltä ja kertoi Lykyn syöksyilleen autojen perään useita kertoja kielloista välittämättä. Kävin tänään Lykyn kanssa lyhyellä hihnalenkillä, onneksi kinttu jo sen kestää. Lykky hyökkäsi ensimmäisen auton perään, mitä seurasi laittomia uhkauksia sisältänyt puhuttelu, jota lähistön kotiäidit lapsineen pääsivät seuraamaan ja samalla todistamaan, että mitään eläinsuojelullisesti kyseenalaista ei tapahtunut. En säästellyt kirosanoja, koska sain niillä tilanteen vaatimaa uskottavuutta lisää ja lapset oppii ne päiväkodissa kuitenkin. Koira tuijotti silmiini ja huokaisi. Seuraavaan autoon se reagoi käyttämällä korviaan luimussa. Äsken poika käytti pennun ulkona, se oli vain vilkaissut yhtä autoa. Mutta se on tosi, että autohimo koiramme sielun sopukoissa elää ja sen kanssa on oltava ehdoton linja, ellen joskus halua kerätä koiraani tieltä mustaan roskasäkkiin.  


Tavoittelin lystimäistä vakuuttavuutta

Sisällä puukapulalla noudon loppuasento ja pito on minusta hyvä, palkkaan lihapullalla. Ulkona kokeilin taistella kapulasta, ote elää siinä enemmän. Toisaalta on ensimmäinen kerta, kun kovalla puulla leikitäänkään. Sinisellä putkilolelulla leikin myös, siinä otin samoja noudon loppuja ja otteen rauhoitusta. Sekin toimi. Suurin homma on saada lelusta nytkien kiskova pentu istumaan. :P

Muutaman päivän takainen tottisvideo oli pienoinen järkytys. Olen hävittänyt apuja. Sivulle pentu tulee ilman oikean käden huitaisua, välillä nami on vasemmassa kädessä, välillä ei. Yhden askeleen seuruussa vasen käteni on sen vasemmalla puolella. Maahanmenossa en auttanut tänään kädellä tai kumartamalla, Lykky käveli vieressäni ja lakosi maihin käskystä.

Kun nilkka alkaa toipua ja selkäkin on hyvä, alan elätellä kaikenlaisia toiveita. Tahdon olla joskus agility- ja tottiskenttien Susan Boyle. :) Alla on video, jota en pysty katsomaan kuivin silmin. Kappaleen sanoissa on myös sitä jotakin. Wikipedian mukaan ranskalainen originaaliversio on alun perin käännetty englanniksi:  "I had dreamed of another life". Ole hyvä:

Susan Boyle "I dreamed a dream" *klik*

Ei kommentteja: