maanantai 3. lokakuuta 2011

Vielä viikko

Omien koirieni kanssa harrastukset ovat olleet vähissä.

Lystin tassut ovat rauhoittumassa, tossuja ei olla enää pidetty. Paikallishoito jatkuu ja ruokavaliosta pidetään kiinni. Se on aloittanut jokasyksyisen muuntautumisensa malinoisiksi. Karvaa lähti lyhyellä harjauksella kaksi chihuhuallista ja matoista päätellen lisää varisee jatkuvasti.

Lykyn kanssa ei olla treenitty, jos ei lasketa sisätottiksia: iltaisin paikkamakuuta ja -istumista Lysti seuranansa ja sivulletulotreenejä. Joko kerroin, että voin piipahtaa kulman takana ja silti pentu pysyy paikoillaan? Ja eilen otin seisahtumisharjoituksia. Metsälenkillä Lykkensdorf sai etsiä tipauttamani lelun (huom.), löytyi! Sitä kun ei ikinä tiedä mitä tärkeää metsään voi hukkua. ;)

Lykky on ohittanut Lystin säkäkorkeuden. Meidän pieni brachiosaurus! Sen verran pieni, että Lysti käveli sen mahan ali yhtenä päivänä, ei sentään suorilla jaloilla. En ole uskaltanut Lykkyä punnita.

Viikonloppuna olin katsomassa agi-kisoja vähän aikaa, rötkötin epäesteettisesti sivuttain retkituolissa koipi kohti taivasta ja otin samalla valokuvia.


Sunnuntai-aamu "valkeni" sumuisena. Kaverini  gronttu näytti tältä:

Värikuva!

Ilma selkeni ja katsoin kameran kera yhdet lähdöt. Mielestäni maukkaimpia paloja on kuvagalleriassa eli *täällä*.

S-lomani jatkuu viikolla. Kinttu ei kestä olla alaspäin tuntiakaan. Kävelykin on vähän nooh ja täysi varaaminen 85-prosenttista.

6 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Voi ei...kummallakin on jalkavaivoja. :( Toivottavasti Lykky-saurus pysyisi terveenä. :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Siis mikä ihme tätä kommenttilootaa vaivaa! Viestit häviävät klikatessa.

Sitä yritän sanoa, että olemme tällainen Ryhmä Rämä jalkojen suhteen.

Taisit muuten juuri luoda uuden kutsumanimen Lykylle. :D Saanko ottaa sen käyttöön? [Käy silittämässä Lykkysaurusta.]

sarianne kirjoitti...

Jestas mikä sumu! hienoja kuvia :)

Eeva kirjoitti...

Tottakai saat pikkuista Lykky-saurusta kutsua hienolla nimellään. :P Olisi kyllä kiva nähdä teidät joskus livenä! Ilmoittelehan jos eksytte tänne etelään. :)

ps. sulta puuttuu tuosta sivupalkista sellainen "liity tähän sivustoon" -palikka. Voisin liittyä lukijaksi. :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Heissan!

Oli tosiaan kova sumu. Tuossakin kuvassa se näkyi jo minun ja koiran välissä. Varjelin ei-vedenpitävää kameraa, mutta olisi ollut paikka ottaa hienoja sumukuvia. Ihmis- ja koirahahmoja oli kentän "täydeltä", kuten tuonkin kuvan taustalla näkyy.

Eeva, jos tullaan etelään, niin teitä olisi myös kiva nähdä. Jos kinttu on talvella agi-kuntoinen, voisin tulla sinne kisaamaan. Samoin, mikäli ajelette tänne päin taikka tästä ohi, ilmoittele!

Olen harkinnut "liity tähän sivustoon" -palikkaa, mutta yritän pitää ulkoasun mahdollisimman yksinkertaisena.

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Uuden kommenttilootan testi.