torstai 12. heinäkuuta 2012

Piste com

Joku aika sitten lapsuudenystäväni kysyi onko minulla vielä se Karvakorvat, minä siihen että siis Kolmiokorvat? Samaa asiaa tarkoitimme. Hiljalleen alkoi pelottaa, että joku vie minulta Kolmiokorvani ja pienen yllytyksen ansiosta hommasin itselleni verkkotunnuksen. Päivittäkkee siis osoitteeksi www.kolmiokorvat.com. - Sinne ne koirat menneet on. ;)

Lysti parantelee tassujaan. Annan sen silti liikkua metsässä ja uida, jotta kunto säilyy ja mieli pysyy virkeänä. Ei se neulasmatolla tassujaan arista, mutta pihasora on vielä paha paikka. Tänään tein esineruudun, esine oli silikoninen patalappu (Lykyn kosketusalusta). Hienosti löytyi. 

Kisoja olisi viikonloppuna, voi olla että taas soittelen peruutuksen. Olisi kyllä kiva harjoitellakin kilpailujen välissä. Itse kisaamisesta nyt puhumattakaan.Lykky tuurasi tänään toista kertaa Lystiä ryhmätreeneissä. Se ei taaskaan nähnyt muuta kuin agilitykentän - ja erityisesti putket. Ihmisiä tai koiria se ei noteerannut. Heti alkuun oli takaakierto-niisto-persjättö, siis saksalainen, jonka se osasi. Nämä ovat ilmeisesti niitä ohjauksia, joita koirat lukevat luonnostaan. Takanaleikkauksia oli aika paljon. 

Pujottelukulma olisi ollut klo 9:stä, mutta koska koira juoksi pujottelun ohi putkeen, tuli kepeille noin klo 2:sta. Pujottelu oli virheetöntä. Mutta putkihulluus on ilmiselvää, gulp. 

Keinu radalla priima, A myös - itseni pitää vaan alkaa luottaa kontakteihin ja jättää Lykky tekemään alastuloa itsenäisesti, koska se selvästi osaa. Puomia ei ollut tarkoitus mennä, koska ylösmeno ei ole vielä opetettu, mutta mentiin sekin kerran, kun koiran sinne kerran ohjasin, ihan hyvin sujui. Päällejuoksukohta oli hankala, jäin vähän eteen ja Lykky epäröi - se ei siis onneksi hyppää päin, vaan varoo. Näitä harjoittelemme seuraavaksi, jotta opin itse ohjaamaan oikein. 

Hypyt olivat medien ylärajalla, pientä kolinaa oli, mutta selvästi senkin suhteen edistymistä. Muutenkin radanluku alkaa olla parempaa, ei ole sellaista saattelua. Joku yhteinen sävel. :) 


3 kommenttia:

Sari S. kirjoitti...

Olipa mukava vihdoin nähdä tämä kaunotar! Olin vaikuttunut yhteistyöstänne, erityisesti hienoista kepeistä. Kenkävalintaan en puutu sen enempää :)

Sarianne kirjoitti...

Onnea omasta domainista 8)
Toivottavasti Lystin tassut nyt kuntoutuisivat! Onneksi ei metsässä arista, saa juosta siellä ainakin tarmoaan pois :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Kiitos Sari! Hirvenvasan omistaja hymyilee ja on iloinen, jos se näytti yhteistyöltä. :) Kenkävalinta oli vuoden pohjanoteeraus, siedinkin saada huolestunutta palautetta. Viikon päästä nähdään taas, toivottavasti.

Koksi on suloinen ja rohkea vaikka on - pienempi kuin belgipentu! :} Pitää ensi kerraksi pilkkoa nakit pienemmiksi.

Heh, Sarianne, siinä Se nyt on. :D Lysti on niin iloinen, kun saa rientää kuin oikea koira eikä tarvitse vain töpöttää tossut jalassa pissalenkkiä.