tiistai 21. toukokuuta 2013

Voittajaluokan luoksetulo

Lysti-paralla on tassuissa rakkuloiden jälkiä. Epäilen, että sunnuntaisen kisapaikan alustaa suolataan, koska siellä aukesi tassut viimeksikin. Ei auttanut näköjään tassujen huuhtelu. Nyt on taas sinkkisalva ja sisätossut käytössä. Tossujen hyvä puoli on se, että ulkonakaan Lysti ei arista tassujaan, ilman tossuja linkuttaisi. Jos paraneminen tapahtuu normaalisti, huomenna päästään tossuista eroon.

Tänään tokoilin Lykyn kanssa: 
  • Seuraamisessa Lykky aluksi painoi, huomautin "Ai!", korjasi. Eka kertaa harjoiteltiin sivuttaisaskelia. Ensin L jäi paikoilleen istumaan, uudella käskyllä pysyi mukana askelluksissani. Serpentiiniä mentiin myös, kävellen ja juosten. Kivasti se tulee.
  • Jäävät teetin peräkkäin tsetan malliin. Jokaisella oikea jäävä eikä liikahtanut yhtään, vaikka kävin takana kääntymässä. Nätisti Lykky jatkoi seuraamista, kun otin vauhdista mukaan.
  • Luoksetulo hieno.
  • Luoksetulon pysäytys ensin lyhyestä matkasta oli napakka. Toisella kerralla kävelin 40 metrin päähän. 15 metrin kohdalla Lykky seisahtui itsenäisesti. Kutsuin uudelleen "tule". Nyt koira juoksi 10 metriä ja syöksyi maihin, valitettavasti taas ilman käskyä. Ehkä se on katsonut salaa videoita? Pelkällä etupalkalla Lykky ei pysähtynyt lainkaan. Otan ensi kerralla kaksi lelua mukaani.
  • Kosketusalustalla treenattiin osumista. Nyt Lykky osasi, vaikka juoksin edellä. Se on liikuttava, kun oikein loikkaa etutassut edellä alustalle. Lupaan ottaa videolle joskus.

Ei kommentteja: