torstai 29. elokuuta 2013

Lysti agilityssa

Lysti pääsi pitkästä aikaa aksaamaan ryhmään. Lykyllä on se aika vuodesta, joten olen perunut kahdet kisailmot ja treenitaukoa tulee omasta hallista.

Zeljko Goran tiistainen rata oli hallissa edelleen ja menin sitä nyt Lystin kanssa. On aika opettavaista, että samassa kohtaa tein virheet kuin Lykyllä. Yhdessä kohtaa rintamasuunta osoitti vähän väärin, jolloin Lysti oli putkessa. Toisessa kohtaa ei auttanut jäädä yhtään ihastelemaan takaakiertoa tai varmistamana koiran hyppyä, vaan piti rientää persjättöön  ja seuraavan hypyn päällejuoksuun. Radalla tuli oikein hyvin esiin Lystin putkihakuisuus. Jos se hoksaa 3 hypyn päästä putkensuun, sinne se menee, vaikka ohjaus olisi mitä. Lelun kanssa piti oikoa sen käsityksiä. :)

Pihalla oli puomi ja keinu. Niillä treenasin kontakteja leijeröiden. Lysti napsahti joka kerta 2on2offiin varmana.

Sain jo tänään autoni takaisin. Vastapuolen vakuutusyhtiölle kertyi 3600 euron lasku. Hintaan sisältyi aika paljon osiakin: puskuri, etulokari, näiden alaisia rakenteita, etuvalo, pissapoikasysteemit, ilmastoinnin yksi osa, pyörän alumiinivanne jne. Kiva oli saada oma peli alle. Se oli pestykin. 

Orientoidun nyt viikonloppuun, jolloin ei ole koiratapahtumia. No huomenna vähän kuvaan koiria.

Ei kommentteja: