tiistai 5. huhtikuuta 2011

Teimme me tokoa kesällä kerran

Plus 8.2 sanoi virallinen mittari ja aurinko paistoi, joten oli keskivertoa parempi juhannussää. ;) Etupihalla tokoilimme, koska estyimme menemästä ryhmä-tokoon.

Kaukokäskyissä asetin lumilapion koiran eteen. Seiso-käsky oli vähän unholassa, mutta kärsivällisellä toistolla muistui mieleen. Koira liikkui taaksepäin lapiota karkuun liikkeitä tehdessään, joten seisomaan noustessaan hyppäsi iloisesti eteenpäin, koska tilaa oli. Sillä lailla.

Paikkamakuussa Lysti oli sen aikaa, että hain sisältä tunnarikapulat. Nätisti pysyi paikka. Juuri istumaannousun jälkeen tippui katolta lunta, mutta koira säikähti vain vähän*. (*Lysti-asteikolla mitattuna)

Tunnarissa oli vain 4 väärää ja 1 oikea. Vaikeutin vähän liikettä ja käännyin Lystin sivulla taaksepäin-eteenpäin-taaksepäin-eteenpäin. Sitten laskin omalle kapulalle. Koirulin mielestä väärät olivat väärässä järjestyksessä, koska siirsi yhden toisen yli. Sitten otti oman ja toi hyvällä otteella perille. En voinut olla palkkaamatta. En uusinutkaan, ehkä olisi pitänyt.

Tämmöisellä treenillä ei kyllä koekenttiä valloiteta. Mutta ei niin tapahtunut tunnollisemmallakaan harjoittelulla. Joten ihan sama.

Ei kommentteja: