tiistai 3. tammikuuta 2012

Agilitya

Molemmat koirat treenasivat kahteen otteeseen.

Lykky
  • Hyppytekniikkana "etäisyyssarja" x 4, välit 6 - 6 - 9-15 tossua. Kerran L kolautti 7 cm korkeudella olleeseen rimaan, mutta korjasi sitten. Siististi menee.
  • Rengas sujuu matalana, mutta kokeiltuani maxi-korkeudella alkoi Lykky kiertää. Se on varmasti pikkuisen huimapääni tapa kertoa, että nyt on liian vaikeaa. Palasin matalaan korkeuteen. Pitää sittenkin sillä korkeudella hakea hommaan rutiini (ja silti näköjään joka kerta kokeilla, että joko maxi menisi).
  • Toisella kerralla oli U-putki ja kaksi hyppyä. Näillä tein pidempää "rataa". Kaarroksella hyppy-hyppy-putki ja hyppy, takaakiertoa ja twistiä. Saksalaista (?) kokeilin, mutta se sekoitti. Parempi hioa nuo perusjutut ensin kuntoon. ;)
  • A:lla treenasin 2o2o:ta pyytämällä Lykyn sivulle. Kun sen takapuoli oli A:lla ja etujalat maassa, sanoin "osu" ja palkkasin siihen. Näitä muutama.

Lysti
  • Hyppytekniikkana sama etäisyyssarja kuin Lykyllä. Yllättäen pitkä väli tuotti ongelmia, Lysti otti siihen kaksi laukka-askelta ja oli hätäinen. Toistoja noin 4. Tehdään tämä sama juttu ensi kerrallakin. Tähän mennessähän olen vaihtanut joka kerta harjoitusta.
  • Maxi-rengas oli iisi homma.
  • A:lla kontaktin harjoitusta, vauhtia putkesta ja hypyistä, vonkui, silti erehtymätön koira. Nyt sanon "kiipee-osu-jes-vapaa-putkeen". Mietin josko jättäisin "vapaan" pois, eihän tuota rimpsua ehdi Erkkikään sanoa. Riittäisi seuraavan esteen sanominen. Enhän minä lähdössäkään sano "vapaa".
  • Pitkästä aikaa kokeilin kolmella hypyllä välistävedot työntämällä ja vetämällä sekä slalomit. Lystillä oli hyvässä muistissa ja meni siivekkeitä hipoen kuin Ingemar Stenmark.
  • 6 kepillä lähetyksiä klo 4:stä ja 5:stä yhteensä 4 kpl. Kello 5 on aika hurja, koira vaan vonkaisi ja kepitti juuri kuten kuuluu. Hienoa, että sillä on tuollainen draivi. :) Klo 11:stä teetin kahdesti. Ei erehdyksiä.
Selkä on melkoisessa kunnossa. Syön 4 eri lääkettä kolmioilla ja ilman. Parasta on joko maata mahallaan lattialla tai kävellä ja puuhastella. Eihän työnteosta mitään tullut. En voi istua ja paikoillaan seisoessa alkaa huimata noilla lääkkeillä, en voi koko ajan siellä kävellä. Lisäksi ajatus sakkaa, jos joudun aivojani käyttämään yhtään, kotonahan sitä ei niin huomaa. Töissä joudun tekemään tärkeitä päätöksiä ja olemaan skarppi. 2 viikkoa tipahti s-lomaa ja lisää tulee tarvittaessa. Odotetaan eläkevakuutuslaitoksen päätöstä, joskus kuulemma tulevat nopeastikin. 

Ei kommentteja: