sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Paukuista selvitty

Olin koirien kanssa jälleen samalla mökillä kuin vuosi sitten. Lämmin kiitos ystävälleni. :)

Pojan kanssa käytiin siellä perjantaina. Puita oli kaatunut tielle, joten auto oli jätettävä kauemmas. Lämmitettiin mökkiä ja poika sai kantaa puut valmiiksi. Eilen ajelin sinne koirien kanssa. Näyttivät nauttivan vapaana olemisesta. Rannassa oli edelleen onneksi sulaa eikä koirilla ollut hinkua jäälle. Tarkasti pidin niitä silmällä siltä varalta.

Tottistelin pihalla Lykyn kanssa. Otin luoksetuloja muutamasta metristä. Lelu oli leuan alla tai ei missään. Nätisti se tulee ihan keskelle.

Illalla joltakin lähimökiltä ammuttiin muutama raketti. Lysti yritti änkäytyä tuolin alle turvaan. Lykky haukkui. Menin sen kanssa pihalle, jolloin se juoksi ja haukkui kohti vihollisten ammuksia. Käskin lopettamaan. Sitten se olikin normaali eikä enää raketeista välittänyt. Oletan haukkumisen olleen puolustusta.

Nukkumaan mennessäni oli + 25 lämmintä ja kuumahko takka. Aamuyöllä +14. Onneksi minulla oli kaksi karvaista lämmitintä, toinen huolehti jalkopäästä ja toinen lantion yläpuolisesta osasta. 

Reissu oli kokonaisuutena kiva. Alla on kaksi videota. Toinen on otettu valoisan aikaan ja toinen pimeällä otsalampun valossa. Heijastinliivien lisäksi heijastivat koirien silmät, vaikkei ilmiö videolla näykään. Vähän pelkäsin, että saan muutaman silmäparin näkyviin ilman heijastinliivejä. Susilauma ei olisi ollut kaukaa haettu. Joka tapauksessa en olisi ilman koiria uskaltanut pimeässä kävellä.4 kommenttia:

laura kirjoitti...

Hyvä että selvisitte :) Meillä oli kaupungissa ainakin aikamoinen sota. Onneksi on taas vuodeksi ohi!

Katsotaanko miittiä ens viikolle, laita vaikka viestiä kun tiedät valoisan ajan vapaistasi?

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Jep! Laitan viestiä kun aikatauluni (s-loma) selviää. Jospa aurinkokin vilahtaisi, saataisiin niitä kuvia.

sarianne kirjoitti...

Hyvin heijastaa liivit! Lysti ja Lykky näyttää niin söpöiltä heijastinliiveissään (väritkin sopivat hyvin yhteen! :D).

Minäkin olen joskus kulkenut pimeällä (ja valoisallakin..) sellaisissa paikoissa tai sellaisten hyypiöiden ohi, että olen miettinyt, että ilman koiraa en kyllä uskaltaisi. On niistä turvaakin. :)

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Nuo heijastinliivit ovat ruokakaupan hyllyltä. Näyttävät heijastavan ihan hyvin, vaikka laatu ei välttämättä ole huippua.

Juu, onhan noista koiruleista turvaa niin kauan kuin ei tule jotakin ihan hirveää vastaan, jolloin ohi sujahtaa kaksi belgiä häntä koipien välissä.