perjantai 6. maaliskuuta 2015

Lystin agility ja 4 päivää Lykyn operoinnista

Tänään pidin vuosilomapäivää. Flunssa on taittunut nuhaksi ja yskäksi. Eilen jätin ryhmätreenit väliin. En olisi vielä pystynyt treenaamaan enkä halunnut tartuttaa koko porukkaa. 

Kävin tänään Lystin kanssa kahdestaan hallilla. Siellä oli edelleen Mustosen Saijan treenin rata. Harjoittelin Lystin kanssa ensin kontakteja erikseen, sitten mentiin rataa 2-3 pätkässä. Lysti oli hienosti kuulolla eikä paineistunut keinulla, vaan nakotti siellä rauhassa, vaikka tein keinun edessä persjätön tai valssin. Teetin vielä putki-puomi-erottelua. Lähetin Lystin reitille, joka vei "väkisin" putkeen ja pyysin puomille. Koira korjasi reitin hienosti. Treeneistä jäi hyvä mieli.

Lykyn haavan päältä poistin lapun. Siistiltä näyttää. Puku tuntuu toistaiseksi oikealta ratkaisulta. Kuva on otettu, kun koira oli vielä lääketokkurassa. Ei se enää seiso selkä köyryssä ja jalat harallaan. Takakeno sentään johtuu siitä, että kuvaaja oli vinossa. :)

2 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Tuo body on aika tyylikäs! :D Aksu joutui tyytymään minun topistani askarreltuun uikkariin oman leikkauksensa jälkeen :D

Eeva/Kolmiokorvat kirjoitti...

Voi Aksu-parkaa! Lykyn tyyli-bodysta tulee mieleeni Bond-elokuvien sukelluspuvut.